10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleIdei pentru un weekend activ pe litoralul românesc

Idei pentru un weekend activ pe litoralul românesc

Există totuși anumite activități pe care le poți face pe litoralul românesc odată cu venirea temperaturior ridicate care nu te mai țin prea mult în casă.

 

Mergi la plajă

Mersul la plajă dimineața este important atât pentru o stare de spirit bună, cât și pentru sănătate. De asemenea, răsăriturile de soare de la malul mării sunt cele mai bune peisaje pentru a-ți începe o zi perfectă de vară. 

Dacă nu ești un doritor de bronz uniform, te poți bucura de apa mării, care în prezent are temperaturi de peste 20 de grade.

 

Încearcă o activitate nouă

Probabil ești plictisit deja de viața monotonă din oraș. Dacă prinzi un weekend la mare, încearcă să te bucuri de măcar o parte din oportunitățile pe care litoralul românesc le oferă. 

Închiriază un ski-jet, mergi cu hidrobicicleta, plimbă-te cu caiacul sau orice altă activitate nautică care îți oferă posibilitatea de confort.

 

Mergi cu cortul

În cazul în care te-ai săturat de hoteluri, pensiuni și ai nevoie de o escapadă adevărată, pune-ți cortul în mașină.

Cele mai indicate plaje pentru a campa sunt în Vadu, Corbu și Vama Veche. Aici îți poți pune cortul fără a-ți face griji de plăți, gălăgie sau agitație, iar peisajul care te va aștepta dimineața va fi unul pe măsură.

 

Distrează-te

Dacă vrei să petreci tot weekendul, cele mai bune alegeri pe care le poți face sunt plajele din Mamaia și Vama Veche. 

Odată ajuns aici, poți petrece de dimineața până seara, non stop, de vineri până duminică. În cazul în care ești o persoană mai noncoformistă, alege Vama Veche. Aici vei găsi simplitate și muzică pe toate gusturile de la un capăt la celălalt al plajei. 

Dacă ești o persoană cu anumite pretenții, optează pentru Mamaia, aici vei găsi cluburi atât în aer liber cât și acoperite, dar la prețuri mult mai mari spre deosebire de Vamă.

 

Vara e scurtă, așa că nu pierde niciun weekend așteptându-l pe cel perfect.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă