13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 7 august: Peștii vor fi uimiți astăzi

Horoscop 7 august: Peștii vor fi uimiți astăzi

Berbec

Berbecul nu va lua astăzi măsuri pentru a-și salva relația. Cearta cu jumătatea ta va deveni din ce în ce mai intensă când vei primi un mesaj de la ea în care scrie ”Cred că totul se încheie între noi”. Poți încerca să îți strângi toată voința la un loc și să încerci să ai o conversație cu partenerul tău. În cazul în care nu vei face niciun pas, există riscul ca partenerul să își facă bagajele și să plece, iar tu nu vei mai avea cum să îl oprești.

Taur

Pentru Taur, această zi va fi o căutare pentru oamenii care împart aceleași idei. Acești oameni vor fi necesari în dezvoltarea unui nou proiect, legat de afacerea ta persoană, sau de sfera ta creativă. Nu căuta ajutoare direct de la străini. Este mai bine să treci prin catalogul tău totiți prietenii pe care îi ai. Amintește-ți ce calități posedă fiecare și care ar fi necesare pentru potențialul tău proiect.

Gemeni

Gemenii vor petrece această zi fără a depune prea mult efort. La locul de muncă nu îți vei bate capul în a face lucrui mult prea grele, sau care necesită prea multă atenție. Te vei concentra doar asupra a ceea ce îți convine mai mult. Nimeni nu te critică pentru neglijența de astăzi, pentru că toți cei din jurul tău se comportă la fel, având în vedere că supraveghetorul vostru nu este prezent.

Rac

De astăzi, racul va încerca să se depășească singur. Încerci să cucerești pe cineva care nu manifestă niciun interes pentru tine, sau inteționezi să furi partenerul unui vechi prieten. Acest obiectiv pe care l-ai stabilit nu este destinat să fie realizat, așa că renunță de la idee de la început. Gândește-te doar puțin la ce vor duce aceste încercări și dacă merită să îți riști prietenia și reputația doar pentru așa ceva.

Leu

Pentru leu, astăzi nu este o zi potrivită să aibe prea multă activitate fizică. În această zi de marți, îți este recomandat să petreci totul în tăcere. Astăzi va trebui să rezolvi o problemă dificilă legată de relația ta de cuplu. Este posibil ca această problemă să îți absoarbă toată energia, mult mai mult decât orice altă sarcină fizică.

Fecioară

Acastă zi va aduce pentru Fecioară o serie de schimbări pozitive. Vei vedea un foc reciproc în ochii unei persoane pe care ai urmărit-o de mult timp. Prinde momentul! Există toate șansele ca în această zi de marți să ajungi într-o ”poveste de dragoste”, ca urmare a faptului că atât tu cât și iubita ta sunteți pe deplin convinși că ați fost creați unul pentru celălalt.

Balanță

Astăzi, balanțele trebuie să evalueze cât mai mult posibil acțiunile celor dragi. Unele dintre aceste persoane se numesc prieteni doar din cuvinte. În spatele tău se află o personalitate înșelătoare, care te bârfește, iar tu afli asta în mode regulat. Descoperirea acestei persoane este una foarte ușoară. Aceasta este persoana care îți oferă cele mai multe complimente, mult mai des decât oricine altcineva. Înearcă să îndepărtezi cât mai repede această persoană de lângă tine.

Scorpion

Astăzi Scorpionul va încălca în mod accidental intimitatea altei persoane. După ce vei intra în viața privată a acestei persoane vei începe să regreți ce s-a întâmplat. Ai doar două căi de ieșire. Prima, și cea mai simplă este să îți controlezi toate cuvintele, fără a lăsa lucruri insensibile să îți iasă pe gură. A doua cale este să îi ceri scuze persoanei respective și să schimbi rapid conversația în ceva neutru.

Săgetător

În această marți, Săgetătorul va fi pus pe o mulțime de gânduri. Vei fi chemat de o persoană cu care tocmai ai încheiat o relație. Fostul tău partener va spune că regretă această despărțire și este gata să înceapă din nou relația, dar într-un mod mai curat. Ia în calcul această opțiune și calculează-ți toate avantajele si dezavantajele împăcării. Răspunde singur la întrebarea principală care te macină: Îți e frică că această persoană se va răzgândi și te va lăsa baltă?

Capricorn

Astăzi Capricornul va încerca să se concentreze asupra muncii. Vei fi preocupat de dialogul care a avut loc cu o zi înainte. Vei urmări cum trece timpul toată ziua și vei aștepta doar să te întâlnești să vorbești cu această persoană. În final, această peroană îți va da un răspuns pozitiv, iar inima ta va exploda de încântare și tot  stresul va dispărea.

Vărsător

Astăzi vărsătorul va fi acuzat că este foarte absent. Vei întârzia, vei uita lucruri importante, vei pierde mesaje, apeluri telefonice, care vor fi foarte importante pentru cei care vor să te contacteze. Cauza absenței tale va fi starea fizică nesatisfăcătoare. Odihnește-te atât cât poți, astfel încât corpul tău să se recupereze pe deplin. Dacă este necesar, ia-ți timp liber să poți sta întins în pat în această zi.

Pești 

Astăzi peștii vor fi uimiți de acțiunile unui presupus iubit. Această persoană refuză să aștepte răspunsul tpu clar. Ea însăși va declara că sunteți o pereche și apoi va reporta pe pagina socială acest lucru. Vei fi surprins când unul din prietenii tăi te sună să te informeze despre acest lucru. Vei fi foarte indignat, iar persoana care a făcut publică această relație va fi nevoită să șteargă tot.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă