7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 30 iulie: Vărsătorii vor fi foarte invidioși astăzi

Horoscop 30 iulie: Vărsătorii vor fi foarte invidioși astăzi

Berbec

Astăzi, berbecii vor testa darul lor de oratori cu privire la cine vor deveni în viitor. Îți vei depăși limitele, iar cei din jur te vor lăuda. Apoi, totul va avea o întorsătură la care nu te vei aștepta. Fie că îți convine sau nu, va apărea o persoană care te va căuta foarte mult. Această persoană te va suna noaptea, te va invita la întâlnire și îți va spune tot ceea ce simte pentru tine. 

Morala: Încearcă să fi mai selectiv cu privire la noile cunoștințe pe care ți le faci.

Taur

Taurii vor decide că astăzi este ocazia perfectă pentru a obține respectul imens pe care îl merită de la șeful lor. Și într-adevăr, vei  putea face asta, dar nu cu profesionalism, ci cu date externe. Ai grijă, pentru că nu vei putea să muncești normal în poziția pe care o ai, deoarece șeful tău dorește să fi doar supus, fără să mai ai altceva de zis.

Gemeni

Gemenii vor fi capabili astăzi să desfășoare orice fel de afacere, chiar și cea mai obositoare și care consumă cel mai mult timp. Un beneficiu este faptul că vei învăța să cheltui energia pe care o ai în mod corespunzător.  Va fi o activitate foarte mare, dar asta nu înseamnă că nu ai destulă putere ca să poți face față. Acordă timp lucrurilor care sunt importante pentru tine și lasă activitățile neimportante pentru mai târziu. Te vei întoarce la ele mai tarziu, când sarcinile principale vor fi îndeplinite cum ți-ai dorit.

Rac

Racul decide să își amintească astăzi toate lucrurile care îi plac unuia dintre părinți. Vei alege cel mai potrivit cadou și te vei pregăti pentru aniversarea acestei persoane. Privind peste toate lucrurile care ar putea să îi placă persoanei respective, vei realiza că singurul cadou pe care poți să îl dăruiești este doar atenția ta. Ar trebui să îți iei o zi liberă și să faci o excursie cu persoana sărbătorită, ar însemna mai mult decât orice cadou scump. 

Leu

Pentru leu, principala sarcină în această zi este căutarea unui persoane demne pentru noile sale proiecte. În fiecare din candidații care ți se vor prezenta vei găsi lucruri care nu te vor atrage, unele evidente, altele ascunse. Dacă continui să fi atât de vigilent, și să despici firul în patru, va trebui să te mulțumești doar cu tine.

Încearcă să micșorezi standardele pe care le ai ”Nu-mi place ca om” sau ”Mă irită vocea lui”, nu sunt criterii solide pentru a refuza cooperarea.

Fecioara

Astăzi fecioara ar trebui să manifeste un interes mai mare pentru rudele mai tinere. Dacă nu ai copii încă, ne referim la nepotul tău, sau copilul persoanei de care ești apropiat. Această mică persoană va aștepta să apreciezi tot ceea ce face, fie pe domeniul sportiv, artistic sau alte activități. Amintește-ți că tu ai ajutat această persoană să aleagă acest domeniu, așa că asigură-te că ești acolo pentru susținere.

Balanța

Astăzi, balanța va avea o zi dificilă la muncă din cauza șefului. La prima ocazie favorabilă pentru tine, te vei îndrepta spre colegii de lucru, pentru a discuta despre viața persoanală a unuia din colegi.

Se pare că, locul de muncă se va transforma într-o mulțime de persoane curioase și bârfitoare, lucru care nu este normal.

Scorpion

Scorpionii nu vor avea astăzi sursa de inspirație pentru a aduce un plus de perfecțiune proiectului la care lucrează și îl vor preda așa cum e. Superiorii tăi vor observa că proiectul predat este departe de a fi unul excelent și ți-l vor înapoia împreună cu o atenționare. Luați această întâmplare doar ca o lecție și țineți cont de acum înainte să nu mai fiți neglijent cu privire la îndeplinirea sarcinilor oficiale pe care le aveți 

Săgetător 

Lunea aceasta va surprinde săgetătorul cu simplitate. Ești deja obișnuit cu asta, deoarece viața ta e precum o cascada. Astăzi, viața ta se va transforma într-un lac. În suprafața plata, precum oglinda, vei putea vedea propria ta reflexie și tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Îți va plăcea mult acest sentiment, deoarece din exterior vei arăta ca o persoană calmă, rezonabilă și sigură că și-a creat propriul echilibru pe cont propriu. Spiritul acesta trebuie să fie menținut în fiecare zi.

Capricorn

Astăzi capricornii vor avea negocieri foarte dificile. Pe parcursul zilei, șeful tău îți va spune că pune la îndoială semnarea unei înțelegeri importante. De asemenea, managerul tău  vorbește despre o mulțime de alte companii care încearcă să facă ceva asemănotor, dar nu reușesc.

Este important ca astăzi să clarifici dacă șeful tău va începe să te respecte și să îți aprecieze munca, pentru că ești unul dintre cei mai indispensabili angajați, ca să știi cât să te mai implici. Un bonus îți va dovedi mulțumirea și aprecierea pe care o are șeful pentru tine. 

Vărsător

Luni, vărsătorul va fi invidios pe colegii care doar ce s-au întors din vacanță. Îi vei asculta pe toți cum vor fi entuziasmați de călătoriile lor, de poveștile pline de culoare, despre stațiunile pe care le-au vizitat și despre câte persoane noi au cunoscut acolo.

Nu îți bate capul și nu îi invidia pe acești oameni. Tu ai deja un partener de viață, iar persoanele care au plecat în vacanță nu au niciun fel de angajament față de nimeni. Poți să îți faci singur o vacanță minunată alături de persoane de lângă tine, nu trebuie să repeți vacanțele altora.

Pești 

Astăzi peștii vor avea o energie dublă la locul de muncă. Cineva îți va spune în secret despre o persoană care caută oameni pentru echipa de lucru și care va fi prezentă la locul tău de muncă. Neștiind despre cum ar putea fi potențialul angajator, vei încerca să fi politicos față de toată lumea.

Seara, vei fi informat că persoana care trebuia să vină la locul de muncă nu a mai apărut de fapt. Acest lucru te va face să te comporți și mâine mai politicos și cu mai mult profesionalism.

 

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă