10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 2 august: Racii trebuie să fie atenți la relația de cuplu

Horoscop 2 august: Racii trebuie să fie atenți la relația de cuplu

Berbec

Principala sarcină a zilei pentru berbec va fi să elimine toate treburile oficiale din agendă. Rutina zilnică te absoarbe atât de mult încât nu ai timp să faci toate lucrurile pe care ți le dorești, cum ar fi să petreci timpul cu persoana care îți place atât de mult. Această persoană va înțelege lipsa ta de timp, dar există riscul ca pasiunea să dispară și să apară alte persoane.

Taur

Taurul nu este sfătuit astăzi să intre prea mult în sfera interpersonală. Dacă te decizi să afli cum se simte persoana de lângă tine, cel mai simplu lucru pe care poți să îl faci este să o întrebi direct. Odată ce începi să tratezi toate situațiile cât mai simplu, fără să îți bați capul prea mult, vei observa că acest lucru et va ajuta atât în situațiile personale, cât și în cele profesionale. 

Gemeni

Astăzi, gemenii vor lucra pentru ei înșiși, dar și pentru colegii de muncă care și-au luat concediu. Vei primi o recompensă decentă pentru toate aceste eforturi și va fi chiar mai mult decât te-ai fi așteptat. Unul din premiile pe care le vei primi poate fi chiar un transfer temporar la postul de muncă pe care ți l-ai dorit tot timpul. Lucrează, arată-ți toate calitățile, atât personale cât și profesionale și rezultatul va fi unul pozitiv.

Rac

Racul va renunța astăzi la toată logica pe care o are. Vei înceta să mai ceri sfaturi, după ce o persoană atrăgătoare de sex opus va apărea lângă tine. Nu contează că ești într-o căsnicie sau nu, inima ta va începe să o ia razna din cauza acestei persoane. Dacă ești într-un cuplu, încearcă să depășești această pasiune cât mai repede posibil, înainte de a cauza situații neplăcute pentru persoana de lângă tine. 

Leu

Ziua de astăzi este destinată leului pentru a găsi răspunsul la întrebarea care nu îi dă pace: ”Cum pot să devin mai bogat?”. Vei ajunge să atingi acest obiectiv, datorită unor cunoștințe norocoase pe care le ai. Persoana care va apărea în viața ta va fi una care va da naștere unei scheme noi de îmbogățire. Această persoană va împărtăși cu tine toate planurile si programele pe care le are în minte. Principalul lucru în această schemă este că nu trebuie să învestești banii proprii.

Fecioară

Pentru fecioare, este recomandat ca astăzi să petreacă o zi cât mai liniștită. Dacă ai de lucru astăzi, încearcă să alternezi odihna cu efortul pe care îl depui. Corpul tău este obosit de programul tău zilnic și îți va transmite un semnal neplăcut. Încearcă să ai mai multă grijă de tine. Stările de amețeală vor trece, dar acest lucru nu înseamnă că vei fi recuperat complet.

Balanță

Cel mai important eveniment din această zi al balanței este întoarcerea celeilalte jumătăți. Având în vedere orele rămase până la venirea partenerului, ai grijă să faci curățenie cât mai repede posibil în apartament pentru a crea un mediu plăcut și curat. Încearcă să faci totul cât mai ordonat, pentru a nu avea conflicte cu partenerul pe această temă.

Scorpion

Astăzi, scorpionul va avea o sarcină foarte importantă de realizat. Pentru a o îndeplini cu responsabilitate, va trebui să renunți la pauza de prânz și pauzele dese de fumat. 

Lucrează non-stop și încurajează-te singur ”Dacă îmi îndeplinesc această sarcina, voi avea un succes major în carieră și multe alte beneficii”. După tot efortul depus, nu uita să te odihnești bine, astfel încât să-ți recapeți toată energia consumată.

Săgetător

Săgetătorul nu trebuie să se retragă astăzi din planurile pe care le are în listă. Planul tău este un succes, dar triumful tău va fi ușor amânat din cauza unor circumstanțe neplăcute. Nu este o pierdere, ci doar o întârziere, pe care trebuie să o tratezi cu mult calm. Imaginează-ți mereu scopul pentru care lucrezi atât de mult, iar acest lucru te va încuraja și te va inspira să continui ce ai început.

Capricorn

Capricornii vor face astăzi o încercare pentru a câștiga o anumită persoană. Această încercare nu va fi un succes și te vei simții complet dezamăgit. Cu toate acestea, înainte să pui dezamăgirea în față, gândește-te din nou dacă ai făcu totul corect. Poate principala ta greșală este faptul că ești mult prea timid ca să cucerești acea persoană. Este posibil ca persoana mult dorită să aștepte pași mult mai hotărâți și activi din partea ta.

Vărsător

Vărsătorii vor fi astăzi foarte nervoși. Astăzi, lângă tine va fi o persoană pe care nu vrei să o vezi deloc. Această persoană poate să fie unul dintre părinții partenerului tău, sau rude din familia ta. Încearcă să îți ajustezi comportamentul față de ce se întâmplă.

Amintiți-vă ce activități preferă această persoană și încercați să o implicați în ceva pentru a face timpul să treacă altfel și pentru a nu vă strica starea de spirit.

Pești

Astăzi peștii vor oferi un cadou foarte generos unui străin. Vei privi cu admirație cum această persoană se va bucura de cadoul tău, știind că nu și-l va permite niciodată. Vei da cadoul fără vreo dezbatere și fără să ai vreun regret pentru acest gest.

Îți vei aminti cât de greu era să îți permiți ceva atunci când erai la vârsta persoanei respective.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă