7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 15 august: Taurul trebuie să fie imparțial astăzi

Horoscop 15 august: Taurul trebuie să fie imparțial astăzi

 

Berbec 

Această zi va aduce berbecilor preocupări legate de viitorul carierei lor. La locul de muncă va exista un zvon cu privire la supraveghetorul tău, care va fi demis. Temându-te că noul șef va veni la putere împreună cu echipa sa solidă, tu și colegii tăi vă veți pregăti să fiți concediați. Din fericire, vei afla că totul a fost doar un zvon și vei vedea că nici tu nici colegii tăi nu aveți de ce să vă agitați.

Taur

Astăzi, taurului îi este recomandat să nu se lase distras de la job, prin agitația produsă de ceilalți colegi. Acești oameni doar se ceartă, iar lupta este între ei. Cel mai corect lucru pe care îl poți face este să rămâi neutru și să lași totul să meargă așa cum este. Mai devreme sau mai târziu, aceste probleme se vor rezolva, iar colegii tăi vor reveni la normal.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți astăzi la noul venit care a intrat în echipa de lucru. Această persoană este dotată cu cele mai bune calități pe care le-ai visat pentru viitorul tău partener. În plus, noul venit are cunoștințe adecvate pentru începerea unui nou proiect complex. Discută cu acesta, atât cât poți, deoarece îți va aduce beneficii mari.

Rac

Racul va petrece această zi romantic și foarte nobil. Romantismul te va însoți pretutindeni, chiar și în timpul lucrului. Vei auzi de la colegii de sex opus o mulțime de complimente legate de asepctul tău. Acest lucru nu este doar o lingușire. Toți din jurul tău vor observa că te-ai transformat și începi să arăți din ce în ce mai bine.

Leu 

Leul va organiza astăzi un eveniment independent și destul de complex. Vei repara mașina pentru prima dată și vei pregăti o adevărată capodoperă culinară, pe care rudele tale o vor aprecia. Vei avea un motiv să fi mândru de tine și te poți considera un câștigător. Gustul victoriei nu se va diminua prea curând, așa că profită de el.

Fecioară

Astăzi, fecioara va căuta să contacteze o anumită persoană. Va fi necesar să rezolvi o întrebare care nu este legată de o problemă romatnică.  Cu toate acestea, imediat ce vei afla profilul social al acestei persoane, vei stabili un contact destul de strâns. Vei comunica totul și despre orice și este și mai bine, deoarece această persoană este foarte interesată de tine. Vei începe o relație romantică virtuală, care va intra în limitele realității.

Balanță

Balanța va uita azi de promisiunea recentă pe care i-a facut-o unei rude mai tinere.  Pentru ca această persoană să nu își facă griji, vei lăsa o parte din lucrurile pe care le aveai de făcut astăzi. Refă-ți ziua pentru a avea câteva ore libere și pentru a respecta promisiunea dată. Chiar dacă trebuie să renunți la anumite lucruri de azi, această mică persoană va avea o recunoștință neprețuită pentru tine.

Scorpion

Scorpionii vor căuta astăzi propriile interese în afara cuibului familiei. Dacă nu ai primit atenția și căldura de la jumătatea ta, vei participa activ la flirturi cu o persoană necunoscută. Desigur, vei considera că acest flirt este doar o salvare de plictiseală. Încearcă să fi vigilent, deoarece această persoană tânără și drăguță se poate îndrogosti foarte rapid de tine

Săgetător

Astăzi este recomandat ca săgetătorul să stea cât mai liniștit. Ești destul de obosit la locul de muncă, prin urmare este indicat să petreci acesastă seară cât mai relaxat. Du-te la cinema cu partenerul tău sau uitați-vă acasă la un film împreună. Această zi petrecută alături de jumătatea ta, te va face să rezolvi și anumite certuri care au apărut pe parcurs în familie.

Capricorn

Capricornii nu vor fi prea puternici astăzi în ceea ce privește analiza și calculele. Dacă ai de gând să înființezi acum un buget de familie, există riscul să faci o serie de greșeli majore. Este indicat să ai o persoană lângă tine, care are mintea mia limpede și care te poate ajuta în decizie. 

Vărsător

Astăzi, vărsătorul va introduce o nouă lege pentru el însuși. Vei refuza să mănânci la ore târzi și vei introduce reguli stricte cu privire la alimentație. Există șansa ca, în timp, să te bucuri de ceea ce ți-ai dorit de la corpul tău. Condiția este să continui cu motivația cu care ai început, numai pentru sănătatea ta, nu pentru ochii celorlalți.

Pești

Peștii vor face o înțelegere cu propria conștiință astăzi. Îți vei cere să alungi în trecut toate actele imorale pe care le-ai făcut până acum. Conștiința ta va păstra liniștea, până te vei salva din această situație confuză. Ia tot ce se întâmplă ca o lecție importantă. Acest lucru nu se va mai repeta dacă vei începe să fi mai corect de acum încolo.

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă