12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 10 Septembrie: Zi dificilă pentru Capricorni

Horoscop 10 Septembrie: Zi dificilă pentru Capricorni

Berbec

Astăzi, berbecul este în pericol să cedeze provocarii forțelor negative din univers. Evită să te implici în afacerile altor persoane. Concentrează-te pe nevoile tale, du-te la cumpărături, fă achizițiile pe care ți le dorești. Această activitate te va ajuta să îți schimbi starea de spirit în una mai plăcută.

Taur

Taurul va petrece această zi aparent fără emoții. Ceea ce va urma în zilele următoare sunt roadele muncii de rutină și vor duce la perspective generoase pe termen lung. Seara, vei avea grijă să ai o întâlnire foarte pasională. Există pericolul unui sentiment de  neliniște, dar încearcă să rămâi în prezent și pune-ți amintirile în altă parte.

Gemeni

Astăzi, gemenilor le este recomandat să nu rezolve probleme prea complicate legate de afaceri. Păstrează-ți energia. Aceasta va fi la îndemâna ta pentru toată seara, atunci când vei avea cu adevărat nevoie de ea. Tot în această seară vei rezolva o problemă complexă legată de viață, fiind vorba ori despre un membru mai mic al familiei ori un animăluț.

Rac

Racul se va bucura astăzi de bunăstarea filosofică. Atât la serviciu, cât și la domiciliu vei fi înconjurat de oameni care te plac, te apreciază și au mare încredere în tine. Astăzi ai ocazia să te eliberezi de orice fel de conflict și să vorbești din toată inima. Pe de altă parte, această zi nu este una bună pentru a face mari planuri legate de investiții.

Leu

Leii încearcă să respingă judecata altora astăzi. Ai grijă să faci judecăți rapide la locul de muncă și ține minte imaginea mai largă cu ceea ce se întâmplă. Ajută oamenii din jur să se ridice la așteptările tale și nu încerca să mai cobori tu la nivelul lor. Amintește-ți că ceea ce se duce în jur, se întoarce înapoi.

Fecioară

Fii sigur că nu ai parte de nicio responsabilitate astăzi. Forțele cosmice puternice te avertizează să nu faci promisiuni pe care nu le poți păstra. În caz contrar, această zi trebuie să ruleze fără niciun fel de probleme. Ai grijă de corpul tău, bea ceaiuri de plante și mănâncă sănătos. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a intra în contact direct cu corpul.

Balanță

Astăzi balanța trebuie să evite conversațiile dificile. Seara trebuie să vizitezi o rudă, sau o persoană foarte apropiată ție, care este precum un mentor. Rămâne astăzi în armonie cu sinele tău actual și nu te lăsa influențat prea mult de ce spun ceilalți despre tine.

Scorpion

Scorpionii așteaptă astăzi o revitalizare emoțională. În cele din urmă, te vei ridica din starea emoțională în care ești de câteva sau săptămâni. Pentru a marca acest moment, încearcă să faci ceva pentru tine însuți. Cea mai sigură modalitate este să mergi la o cafenea sau un film pentru câteva ore și să te simți cât mai bine cu tine.

Săgetător

Astăzi, săgetătorul crește riscul unor certuri și conflicte neașteptate. Pentru a le evita, fi de acord cu tot ceea ce îți propun oamenii, chiar dacă impulsul tău este altul de fapt. Nu transpira și nu îți bate capul pentru lucruri mici. Este foarte important să păstrezi o dispoziție stabilă și emoțională până mai târziu. Această luni se va încheia cu o conversație dificilă cu o persoană critică cu privire la viitorul tău pe termen scurt.

Capricorn

În această dimineață, capricornii se vor simții greoi, leneși și foarte lenți. Fiecare pas pe care îl vei face va părea un efort gigantic. Încearcă să îți schimbi această stare apatică, ocupându-ți mintea cu ceva care chiar te interesează. Acest lucru te va păcăli pentru o stare de spirit mai pozitivă și mai productivă.

Vărsător

Astăzi, vărsătorii sunt avertizați să nu se grăbească nicăieri. În agitație, riști să faci greșeli pe care niciodată nu le vei mai putea corecta. Tot ceea ce faci trebuie analizat în mod repetat. Efectele impulsive și reacțiile emoționale trebuie să fie lăsate deoparte până când viitorul va fi pus în centrul atenției. 

Pești 

Peștii vor petrece această zi într-o stare de vis. Nu există nicio limită a capacității tale de a visa cu ochii deschiși despre viitor. Totuși, nu te pierde în aceste vise și încearcă să trăiești și în prezent. Stelele sunt aliniate pentru a te sprijini în inițiativele tale de viitor. Crede doar în tine și orice ți-ai imaginat vreodată va deveni treptat, foarte posibil.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă