11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleHoroscop 1 august: Vărsătorul trebuie fie mai grijuliu!

Horoscop 1 august: Vărsătorul trebuie fie mai grijuliu!

Berbec

Astăzi, berbecul își va încheia proiectul personal creativ. Odată ce vei termina acest proiect cu totul, te vei simți precum un fruct stors până la ultima picătură, iar acest lucru este normal. Având în vedere ca ți-ai dat toată energia pentru acest proiect și pentru toate ideile creative, meriți odihna mult așteptată. Eliberează-ți mintea de orice alte gânduri și încărcături, ia o pauză de la tot, o meriți!

Taur

Taurul va primi astăzi o veste fericită. Vei afla că o persoană alături de care ești într-un conflict, va renunța foarte curând, iar acest lucru te vace să te simți eliberat. Seara, vei afla că una din rudele tale intenționează să stea la tine pentru o perioadă de timp. În așteptarea rudei, vei începe să îți faci planuri cum să petreci timpul cu ea și ce program ai putea să îți faci.

Gemeni

Astăzi, gemenii simt nevoia să își exprime neplăcerea față de comportamentul șefului. Nu o face! Fă lucrurile așa cum o spune șeful, pentru că dacă vei greși în vreun fel, toată vina va cădea asupra ta. Reține că șeful tău este o persoană complicată și foarte greu de contrazis, așa că mai bine nu încerca nimic. De asemenea, nu încerca astfel de discuții acasă, jumătatea ta s-ar putea să aibe o părere diferită, iar acest lucru te va face dezamăgit.

Rac

Astăzi, racul nu va înțelege ce vrea de fapt vecinul de la el. Te vei întâlni cu acest vecin după muncă și nu vei putea scăpa de poveștile lui vechi și plictisitoare, iar cel mai rău este faptul că după aceste povești, vecinul va avea o rugăminte la tine. Încearcă să-l întrebi direct ce are nevoie sau ce vrea, pentru că este posibil ca persoana doar să se simtă singură și să aibe nevoie de puțină companie.

Leu

Astăzi leun nu este sfătuit să stea degeaba. Lumea așteaptă de la tine acțiuni și rezultate cât mai rapide. Astăzi poți face o adevărată descoperire în afaceri sau carieră, dacă ești mai entuziasmat și depui efort dublu. Succesul va veni inevitabil și vei fi impresionat de rapiditatea și amploarea acestor rezultate. Totuși, există o singură condiție pentru reușită: Trebuie să eviți tot ceea ce poate să îți stea în cale, inclusiv sentimentele personale.

Fecioară

Fecioara va căuta astăzi răspunsul la un ”puzzle” complicat. Acest lucru se referă la problema care îți afectează viața personală. Din păcate, indiferent de câte lucruri se întâmplă, nu reușești să pui toate întâmplările cap la cap și să găsești o rezolvare.

Singurul lucru pe care poți să-l faci este să ai o discuție serioasă cu partenerul tău de cuplu. Întreabă direct dacă temerile tale sunt fundamentate corect sau nu și urmărește expresiile faciale și gesturile partenerului. Acestea sunt mai importante decât toate cuvintele.

Balanță

La început de august, balanțele vor pune capăt ”războiului” care a durat atât de mult timp. Acest lucru se referă la lupta dintre tine și unul dintre colegii de muncă, pentru o anumită poziție. În timp ce voi doi luptați, postul va fi luat de altcineva. Atât tu, cât și adversarul tău, veți înțelege că la locul de muncă nu trebuie să lupți, ci doar să îți demonstrezi calitățile profesionale. Discutați amândoi aceste lucruri într-o cafenea, savurând băutura preferată.

Scorpion

Scorpionii vor avea astăzi o zi de liniște, vor fi tăcuți. O persoană va înțelege că a încercat degeaba să intre în sufletul tău. Vei continua să realizezi un proiect reciproc, dar vei decide să te îndepărtezi de această persoană.  Totuși, întrebările pe care ți le va pune această persoană vor provoca o revoltă în sufletul tău și îți vei aduce aminte de mai multe evenimente neplăcute.

Săgetător

Pentru săgetători, cel mai neplăcut eveniment de astăzi va fi plecarea celui mai bun prieten. Acesta îți va spune un călduros la revedere și nu vei mai fi surprins de decizia lui și de ce persoană puternică și curajoasă este. De asemenea îi vei promite că îl vei vizita de câte ori vei avea ocazia.

Cu toate acestea, atât tu cât și prietenul tău vă dați seama că acesta este un rămas bun de la o relație amicală de mulți ani, care va fi distrusă de această distanță mare dintre voi.

Capricorn

Astăzi, capricornul va primi un cadou demn de el de la unul din admiratori. Dacă nu îți dai seama încă, câți oameni îți apreciză arta, acest cadou va fi de două ori mai plăcut pentru tine. Acest lucru te va încuraja să continui calea pe care ai început-o, oferind lumii tot mai mult din creativitatea ta. 

Vărsător

La început de lună, vărsătorul pare să fie blocat într-un singur loc. Mereu au existat situații neplăcute, dar le-ai depășit ușor. Cu toate acestea, situația de astăzi, te va bloca pur și simplu.

Acceptă doar că nu ai ce să faci și încearcă să te relaxezi. Ai grijă de tine, de corpul tău, de sănătatea ta și încearcă să fi mai liniștit. Mergi la un salon de înfrumusețare, sau fă ceva pentru tine care să te ajute să te simți mai bine.

Pești

Astăzi, peștii vor afla o serie de fapte șocante despre trecutul noului lor coleg. După ce ai aflat aceste lucruri, încearcă să nu te simți speriat sau să intri în panică. Gândește-te că această persoană este acum diferită și nu mai are nicio treabă cu trecutul.

Cu toate acestea, chiar dacă mai auzi jargoane, sau lucruri neplăcute de la această persoană, nu le băga în seamă.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă