13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleHollywood: Anne Hathaway vorbeşte despre "experienţe de natură sexuală foarte urâte"

Hollywood: Anne Hathaway vorbeşte despre “experienţe de natură sexuală foarte urâte”

Starul în vârstă de 35 de ani a adăugat, însă, că aceste experienţe nu au fost la fel de “atroce” ca cele pe care le-au trăit alte femei la Hollywood.

“Am deja 20 de ani de carieră şi am trecut prin nişte experienţe foarte urâte. Au fost şi momente minunate – cu membri ai ambelor sexe. Deşi nu se compară cu poveştile atroce pe care alte femei le-au împărtăşit în ultimele luni, am avut experienţe negative pe platourile de filmare, unele de natură sexuală. Unele, la începutul carierei, altele mai recente – toate de neacceptat”, a declarat actriţa într-un interviu pentru publicaţia Glamour.

Hathaway a spus că se foloseşte de experienţa sa de viaţă pentru a încerca să îi protejeze pe cei vulnerabili, referindu-se la mişcarea Time’s Up, care luptă contra hărţuirii sexuale la locul de muncă.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din “Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în “Diavolul se îmbracă de la Prada”, “Brokeback Mountain”, “Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs”, dar şi în animaţia “Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011 şi 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes “Rio” şi în continuarea peliculei, “Rio 2”. Anne Hathaway a putut fi văzută pe marile ecrane şi în rolul Fantine din filmul “Mizerabilii/ Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, dar şi în pelicula “Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar”, de Christopher Nolan.

Cel mai recent film al său, “Ocean’s 8”, un spin off al francizei care a debutat cu “Ocean’s 11”, este programat pentru lansare pe 8 iunie.

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă