20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGala Billboard Music Awards 2018: Ed Sheeran a fost ales cel mai...

Gala Billboard Music Awards 2018: Ed Sheeran a fost ales cel mai bun artist

Ed Sheeran, care nu a fost prezent la gală, a mulţumit organizatorilor printr-un mesaj video înregistrat şi printr-o interpretare a piesei “Galway Girl”.

La gala Billboard Music de anul acesta, Ed Sheeran a mai primit trofeele pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun cântec Top Hot 100 (“Shape of You”), cele mai mari vânzări ale unei piese (“Shape of You”) şi cel mai bun cântec difuzat la radio (“Shape of You”).

Cu trei nominalizări, Taylor Swift a primit premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, în timp ce Kendrick Lamar a câştigat trofeul pentru cel mai bun album din Top Billboard 200, “Damn”.

De asemenea, Khalid a fost desemnat cel mai bun cântăreţ debutant, Camila Cabello, cea mai bună cântăreaţă debutantă, Drake, cel mai bun artist din Top Billboard 200, iar Imagine Dragons, cel mai bun grup.

Cântăreaţa americană Janet Jackson, care a dominat topurile Billboard în ultimele decenii, cu hituri precum “That’s The Way Love Goes”, ”I Get Lonely” şi “All for You”, a primit premiul Icon la gala de duminică seară.

Lista câştigătorilor poate fi consultată pe site-ul şi pe pagina de Facebook ale Billboard.

Potrivit celebrei publicaţii, “finaliştii la premiile Billboard Music sunt aleşi pe baza vânzărilor generate de albumele, înregistrările digitale, difuzările radio, în streaming, turnee şi evenimente sociale ale lor din ultimul an”.

Anul acesta, gala Billboard Music Awards, prezentată de cântăreaţa Kelly Clarkson, a fost difuzată pentru prima dată pe un post de televiziune, live, pe NBC.

În 2018, se împlinesc 60 de ani de la lansarea topurilor muzicale realizate de Billboard.

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă