22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de filmul ''A...

FOTO Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de filmul ”A Star Is Born”

Actriţa şi cântăreaţa a postat o fotografie pe Instagram cu un trandafir tatuat de-a lungul coloanei vertebrale, însoţit de mesajul “La vie en rose”. În film, personajul lui Gaga, o cântăreaţă pe nume Ally, interpretează cunoscuta melodie a lui Edith Piaf.

Imaginea este însoţită de mesajul “Happy Valentine’s Day (O zi a îndrăgostiţilor fericită). Un tatuaj în omagiul ‘la vie en rose’ făcut de minunatul @winterstone. Coloana mea vertebrală este acum un trandafir”.

Cel de-al doilea tatuaj reprezintă un portativ, cu notele muzicale ”GAGA”, în cinstea numelui ei, tipărit pe braţ.

Ea şi-a anunţat fanii că a reuşit să-şi corecteze tatuajul, acesta având iniţial numai patru linii pe portativ, relatează BBC. “Criza muzicală a fost evitată. Prea multe tequila. Am uitat cea de-a cincea linie la portativ”, a scris ea pe Instagram.

Lady Gaga, care are peste zece tatuaje pe corp, este nominalizată la categoria ”Cea mai bună actriţă” la premiile Oscar pentru rolul din “A Star is Born” în care joacă alături de Bradley Cooper.

Filmul este de asemenea nominalizat la categoriile ”Cel mai bun film”, ”Cel mai bun actor” (Bradley Cooper) şi ”Cel mai bun cântec original” (Shallow).

Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă