FOTO. Aleksandra se antrenează pe străzile Moscovei

Campioana rusă la gimnastică ritmică, Aleksandra Soldatova, se antrenează oriunde și oricând, așa cum a demonstrat recent, atunci când a decis să facă un antrenament improvizat pe malul râului Moskva.

Share

Rl online 0 comentarii

18.08.2020 - 22:48

Medaliată mondial cu aur de patru ori în cariera sa, Soldatova și-a demonstrat cu mândrie flexibilitatea și abilitățile sportive chiar pe străzile Moscovei, împărtășind rutina ei de antrenament pe Instagram.

„E timpul pentru antrenament: amestec afacerile cu plăcerea”, a scris Soldatova în timp ce a împărtășit fotografii impresionante ce o înfățișau în diferite poziții specifice de gimnastică.

Rusoaica a luat o pauză de la cariera ei sportivă încă de anul trecut, din cauza unor probleme grave de sănătate, după ce a dezvăluit că se luptă cu bulimia și tulburările alimentare.

În ciuda faptului că se confruntă cu probleme personale, Soldatova a declarat că speră să se recupereze cât mai rapid și să câștige unul dintre cele două locuri de calificare pentru a reprezenta Rusia la Jocurile Olimpice de la Tokyo din vara viitoare.

Aleksandra își demonstrează adesea calitățile gimnastice uimitoare prin împărtășirea unor clipuri video sau fotografii celor peste 440.000 de urmăritori de pe Instagram.

Comentarii