9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleForever young. Cum să ai un look mereu fresh, indiferent de vârstă

Forever young. Cum să ai un look mereu fresh, indiferent de vârstă

De multe ori, tindem să ne limităm la zona noastră de confort în multe aspecte ale vieții, inclusiv sau mai ales cel stilistic. E cel mai simplu. Însă nu ar trebui să cădem în această capcană. Exemple celebre precum Iris Apfel și Lyn Slater ne arată că poți avea stil și întoarce priviri chiar și la 60+ de ani.

Ca să ieși din zona de confort, cel mai ușor este să pornești de la detalii simple. O culoare, o croială mai specială, o asociere mai neobișnuită, cum ar fi o fustă plisată cu un top sport, chiar un hanorac. Turcoaz, roz, galben sau orange pot fi culorile care să scoată în evidență o croială altfel clasică. Pantalonii trei sferturi sau cămășile oversized sunt alte variante. Găsiți inspirație în exemplele de ținute Reserved.

Dacă aveți chiar mai mult curaj stilistic (repet, care să se reflecte și în personalitate), atunci să știți că nu degeaba există un brand care se numește Forever 21. Evident, nu se adresează exclusiv persoanelor care numără doar 21 de primăveri, ci celor care se simt tineri. De exemplu, zilele acestea, brandul a lansat o colecție nouă, inspirată de fenomenele pop culture Kendall și Kyle – două dintre celebrele surori Kardashian.

Cele două surori au personalități diferite – una are un stil elegant, contemporan, în timp ce mezina familiei are un stil eclectic și jucăuș. Astfel, brandul a creat articole vestimentare de bază, concepute să se potrivească oricărui tip de siluetă, ținute pentru petrecere dedicate iubitorilor modei urbane, rochii bodycon, bustiere sport, jachete bomber și rochii mess. Piese din toate zonele stilistice, pe scurt.


O altă variantă pentru a scoate în evidență o latură fresh este asocierea unor piese clasice cu accesorii mai puțin obișnuite. Și aici avem genți, pantofi, ghete, decupaje, aplicații, broderii care completează cu succes ideea de „forever young”. Voi ce faceți ca să păstrați un look mereu fresh?

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă