19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFlorin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Florin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Pentru a marca o decadă robustă, designerul român Florin Dobre a lansat  în universul modei masculine o colecție caleidoscop: un mix de ținute sub semnătura recognoscibilă din mai multe prezentări de modă lansate de-a lungul carierei, dar și un sneak peek la ce urmează să ia cu asalt podiumul curând. Țesute cu fir de emoție în povestea evoluției tumultoase a creatorului de modă român, creațiile îi poartă adânc înrădăcinate în croi puterea de exprimare, creativitatea unică, iubirea și atenția pentru detalii și respectul nemăsurat pentru bun gust și eleganță.

 

Florin Dobre creează pentru bărbatul care nu epatează prin culori puternice, ci mai degrabă printr-un stil bine definit și asumat. Colecția aniversară Florin Dobre este un manifesto pentru stilul protocolar, într-o cheie cromatică ce face diferența. Selecția materialelor s-a concentrat pe țesături ușoare. Focusul croiului este unul clasic, o perspectivă pentru o vară regală, reverențioasă, în care apogeul eleganței dansează frenetic în materiale fine. Gulerul șal și fracul sunt cele mai importante piese propuse pentru un bărbat elegant, un cunoscător rafinat, în detaliu, al eleganței.

Lăsându-se purtat de inspirație pe portativul notelor muzicii clasice, coborâte din file de partituri îngălbenite de timp, dar propulsate în contemporan, Florin Dobre îmbină aceste două linii, rafinamentul clasic și detaliile actuale, în arcul timpului.

Creatorul rescrie regulile stilului cu o cromatică inspirată din grădinile de vară, din lumina cununii împărătești ale nunților regale. Astfel, a luat naștere o colecție emblematică pentru decada de creație a lui Florin Dobre, o colecție cunună care nu doar celebrează succesul, ci aduce curajul de „a privi în viitor cu atenție, răbdare, modestie și inteligență în acțiuni”, spune designerul.
 
„Am prezentat această colecție aniversară la fix 10 ani de la lansarea pe piață a primei mele colecții. Cercul e acum închis rotund, dar brandul Forin Dobre va continua să facă istorie”, promite creatorul.
 

„Acești 10 ani mi-au amprentat viitorul, mi-au consolidat prezentul și mi-au oferit o carieră pe care nu aș fi putut să o ridic mental până aici. Nu am crezut vreodată ca eu pot avea colecțiile în reviste precum Vogue sau GQ Magazine. Nu aveam acest curaj să cer atât de mult. Au fost 10 ani de poveste, 10 ani de muncă, de constanță și succes după succes, 10 ani în care limitele de orice natură și-au găsit înfrângerea.” a  spus designerul la lansarea colecţiei sale de modă.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă