Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul prinţesei Stéphanie de Monaco se va căsători anul viitor

Louis Ducruet, fiul prinţesei Stéphanie de Monaco, se va căsători anul viitor cu Marie Chevallier, cu care are o relaţie de şase ani şi cu care s-a logodit în februarie anul acesta, potrivit closer.fr.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2018 - 14:40

Informaţia a fost făcută publică pe platforma de socializare Instagram chiar de Marie Chevallier.

O prezenţă discretă, Louis Ducruet, în vârstă de 25 de ani, este cel mai mare dintre cei trei copii ai prinţesei Stéphanie de Monaco. Tatăl său, Daniel Ducruet, a fost garda de corp a prinţesei Stéphanie, înainte de a se căsători cu aceasta, în 1995 - căsătoria s-a destrămat un an mai târziu.

Al 14-lea în ordinea succesiunii la tronul monegasc, Louis Ducruet a lucrat în ultimii trei ani ca recrutor pentru clubul sportiv AS Monaco.

El şi logodnica sa, Marie Chevallier, s-au cunoscut în timp ce erau la facultate. În vârstă de 25 de ani, Chevallier este angajată la Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Monaco, o companie care administrează Cazinoul, Opera şi Hotel de Paris din Monte Carlo.

Comentarii