Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lisa Marie îl învinuieşte pe fostul ei manager, Barry Siegel, de gestionarea proastă a finanţelor sale.

Fiica lui Elvis mai are 14.000 $ din cele 100 de milioane moștenite de la “Regele rock n’ roll-ului”

Lisa Marie Presley a moştenit 100 de milioane de dolari, în 1993, la vârsta de 25 de ani. După alţi 25 de ani, ea spune că a ajuns la ultimii 14.000 de dolari, potrivit The Guardian, citat de News.ro.

Share

Razvan Pritulescu 0 comentarii

Actualizat: 24.02.2018 - 14:20

Lisa Marie îl învinuieşte pe fostul ei manager, Barry Siegel, de gestionarea proastă a finanţelor sale şi l-a dat în judecată săptămâna trecută acuzându-l de "nesăbuinţă şi neglijenţă managerială" cu privire la moştenirea ei. 

În instanţă, ea pretinde că veniturile i-au scăzut din cauza proastelor investiţii făcute de Siegel. 

În replică, el afirmă că Lisa Marie Presley este de vină şi într-un proces intentat de el o acuză că ea este cea care a cheltuit averea. El cere daune de 800.000 de dolari, bani pe care ar fi trebuit să-i primească de la fiica lui Elvis. 

Averea lui Elvis Presley se situa la câteva milioane de dolari la momentul morţii sale, în 1977, însă brandul său - care include parcul Graceland - a acumulat un fond de 100 de milioane de dolari, pe care Lisa Marie l-a moştenit când a împlinit 25 de ani. 

Comentarii

loading...