Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Festivalul Italian a promovat și anul acesta stilul autentic “Made in Italy”

Între 27 mai și 15 iunie a avut loc FESTIVALUL ITALIAN, seria de evenimente dedicate promovării produselor italiene autentice în România desfăsurată sub sloganul “Aducem Italia aproape de tine!”.

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2019 - 10:23

Ca în fiecare an, Festivalul Italian a fost organizat de ICE-Agenția Italiană pentru Comerț Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la București și al Institutului Italian de Cultură.
Iubitorii de frumos și de bun gust au fost invitați cu această ocazie să facă o călătorie în lumea stilului de viață italian, de-a lungul căreia se îmbină gastronomia, moda, cosmetica și cultura.


Festivalul italian de la București, ajuns anul acesta la cea de-a unsprezecea ediție, a reprezentat un ansamblu de activități culturale și comerciale cu scopul de a promova într-o manieră coordonată producția, cultura și stilul de viață italian, acel “Made în Italy” autentic, și de a atrage consumatori români tot mai numeroși și mai diferiți ca gusturi.


Astfel între 27 mai și 15 iunie românii au putut savura la "dolce vita" fără a fi nevoiți să călătorească până în Italia. În această săptămâna, cele mai bune restaurante cu specific italian și delishop-uri din București au oferit promoții la adevăratele produse ale bucătăriei "del Belpaese". În aceeași perioadă, pentru a arată publicului român rafinamentul modei "Made în Italy" și pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a achiziționa obiecte de îmbrăcăminte la prețuri competitive, câteva dintre cele mai importante magazine de îmbrăcăminte și modă italiană prezente în România au lansat o campanie specială de reduceri. Între 27 mai și 15 iunie a fost și săptămâna Mobilierului Made în Italy, în decursul căreia magazinele de profil din București și numai au oferit prețuri speciale la obiectele de mobilier și design.


Din programul festivalului nu au lipsit nici evenimentele culturale: concerte, expoziții sau proiecții de filme italiene.
Pe lângă evenimentele dedicate publicului larg, iubitor al stilului dolce vita, în cadrul Festivalului Italian au avut loc și evenimente destinate profesioniștilor și societăților din domeniu. Astfel, pe 28 mai a fost organizată ediția 2019 a evenimentului "Italian Beauty & Care Day", la Palatul Noblesse, în cadrul căreia producătorii italieni au prezentat profesioniștilor români din domeniu 36 de mărci de cosmetice profesionale și de larg consum acoperind o gamă largă de produse de beauty&care.


Pe 10 și 11 iunie a fost organizată o serie de întâlniri bilaterale între societăti italiene și românești din domeniul construcțiilor, materialelor și produselor pentru construcții.

Citește totul despre:

#lazi #festivalitalian

Comentarii

loading...