FOTO: Facebook

Fanii români au asaltat-o cu mesaje pe Lara Fabian, după anularea concertului

Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a cântăreței franceze Lara Fabian, după ce artista a anulat concertul programat în București cu numai două ore înainte să înceapă!

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2020 - 09:33

Mai mult, este al doilea concert anulat în România! Fanii au rămas cu un gust amar după această întâmplare, iar explicațiile cântăreței nu i-a ajutat deloc.

Mulți dintre cei care se pregăteau s-o vadă pe artista din Franța la concert și-au vărsat nervii pe pagina de socializare a artistei, chiar dacă aceasta a postat un mesaj în care își cere scuze fanilor săi. Artista a spus că a plecat deoarece era al 4-lea concert pentru care nu și-a primit banii.

”Și celelalte concerte anulate? Tot așa nu a plătit-o? Atena, Brazilia, Cluj? Toate au fost anulate. În Atena și Brazilia nu au mai fost românii de vină. Banii pe biletele din România i-a încasat din Noiembrie!”, ”Organizatorii dezmint ce spune Lara! O s-o dea în judecată…..așa a simțit ea să plece ….a plecat la aeroport de la 16….așa a făcut și la Atena pe 1 febr ….își bate joc de lume ….noi am plătit bilet și pentru Craiova... și tot așa a făcut ! Nu-i mai țineți partea!”.

”Nu „anulați” un concert cu 2 ore înainte de începerea acestuia”
”Să vă fie rușine. Nu „anulați” un concert cu 2 ore înainte de începerea acestuia. Acesta este doar un comportament dezgustător și sper să fii trimis în judecată”.

 

O fană revoltată a povestit că e a doua oară când își aduce mama în vârstă de 70 de ani la București doar pentru a o vedea pe artistă, însă și-a lua țeapă pentru a doua oară.

 

Lara Fabian a fost dată în judecată de organizatorii show-ului din București

 

Organizatorii concertului din Capitală, International Creative Talent Agency, au fost dezamăgiți de reacția cântăreței și s-au apărat spunând că Lara Fabian a lansat acuzații false. Este pentru a doua oară când artista își anulează concertul stabilit pe teritoriul țării noastre. În noiembrie cântăreața a anulat două concerte programate în Bucureşti şi unul la Craiova pentru că era bolnavă.

 

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti!”, au declarat organizatorii show-ului.

 

Comentarii