10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleExtensii de par handmade. Afla cum iti poti face singura extensii de...

Extensii de par handmade. Afla cum iti poti face singura extensii de par impecabile

Oricat de ciudat ar parea, realizarea handmade a extensiilor de par este posibila. Iata pasii necesari pentru realizarea unor extensii de par handmade.

Daca esti o impatimita a produselor handmade si iti place sa porti lucruri realizate de propriile maini, descopera cum poti sa-ti creezi singura extensiile de par mult dorite, care sa se potriveasca de perfect trasaturilor tale si care sa iti  puna in valoare personalitatea. Oricat de ciudat ar parea, realizarea handmade a extensiilor de par este posibila. Iata pasii necesari pentru realizarea unor extensii de par handmade.

Poti sa-ti confectionezi propriile extensii de par achizitionand si utilizand suvite de par natural sau sintetic. Apoi, tot ce iti mai trebuie este un sistem de prindere, cea mai simpla metoda este aceea de a utiliza clpisurile pentru confectionarea handmade a extensiilor tale de par.

Pentru un efect cat mai profesional care sa arate cat mai natural, alege cu atentie nuanta suvitelor pe care le vei transforma in extensii, alege nuanta cea mai apropiata de culoarea parului tau natural. Poti creea extensii care vor adauge volum si textura parului tau sau poti pota pentru realizarea unor extensii de par care sa adauge centimentri in plus lungimii parului tau natural.

1. Achizitionarea materialelor
Evident, pentru a avea din ca sa iti confectionezi viitoarele extensii de par trebuie, in primul rand sa achizitionezi matrialele necesare, respectiv suvitele de par si clipsurile. Adreseaza-te unui magazin de specialitate si achizitioneaza par “vrac” (care nu are niciun sistem de prindere) in nuanta dorita si de lungimea si desimea dorite. Achizitioneaza suvite de par mai lungi decat lungimea finala, deoarece acestea vor trebuii tunse. Cumpara si un set de agrafe tip clips, acestea vor reprezenta sistemul de prindere al viitoarelor extensii de par.

2. Curata suvitele de par achizitionate
Este indicat ca suvitele de par sa fie bine curatate inainte de a le transforma in extensii de par. Ca si parul natural, suvitele se murdaresc, iar praful de pe acestea ar putea ingreuna procesul de confectionare al extensiilor. Asadar, spala temeinic suvitele de par proaspat cumparate, procedeaza ca si in cazul parului tau natural, insa foloseste un sampon cat mai natural, compusii chimici pot deteriora parul. Nu uita sa aplici balsam si chiar si o masca hranitoare, acestea vor ajuta firele de par sa nu devina casante. Sterge patul cu un prosop si lasa-l sa se usuce in mod natural.

3. Stabilirea culorii
Daca nu ai gasit nuanta care sa se potriveasca perfect culorii parului tau natural, sau din potriva, iti doresti suvite de par colorate nu este nicio problema. Dac ai achizitionat suvite din par natural acestea vor putea fi vopsite si decolorate dupa bunul plac. Dupa ce mesele au fost vopsite in nuanta potrivita, trebuie sa reperati etapa spalarii si apoi sa folositi perie pentru aranjarea firelor de par, avand grija ca acestea sa nu se electrizeze.

4. Tunderea meselor
Desi nu pare un pas obisnuit, probabil va intrebati de unde ar trebuii sa stiti cum sa tundeti, acesta este necesar. Nu ma imaginati ca trebuie sa faceti ceva extravagant, este necesar doar sa indepartati varfurile tocite si firle de par care ies la suprafata inestetic , pana cand frumoasele extensii de par ating forma dorita.

5. Adaugarea clipsurilor
Acest pas necesita gruparea firelor de par in snopuri, rezultand astfel mai multe suvite de par de latimea unui clips. Clipsurile pot fi aplicate folosind un lipici special pentru par, sau pot fi cusute la baza suvitelor. In cazul in care ai utilizat lipici, lasa extensiile de par sa se usuce minimum 2 ore inainte sa le folosesti.
 

6. Aplicarea extensiilor
Odata finalizata etapa aplicarii clipsurilor, extensiile de par sunt gata pentru utilizare. Imparte parul natural in sectiuni, astfel incat sa existe suvite de care sa prinzi extensiile si suvite libere, care sa acopere sistemul de prindere. Aplica exteniile la baza firelor de par, de-a lungul scalpului, incepand de la stanga la dreapta, din zona cefei spre crestet. 

Cele mai citite

Care este cel mai bun material pentru covoare și covorașe de joacă pentru camera copiilor

Când vine vorba de crearea unui spațiu confortabil și sigur pentru bebeluși și copii, selectarea covorului potrivit și a covorașului de joacă a celor...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...
Ultima oră
Pe aceeași temă