11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleEste Wanda Nara o „devoratoare” de fotbaliști?

Este Wanda Nara o „devoratoare” de fotbaliști?

Nu mai e niciun secret că soția și totodată agentul superstarului argentinian Mauro Icardi este un personaj controversat, care mereu s-a afișat alături de fotbaliști. De-a lungul timpului, blonda binecuvântată cu forme divine a fost blamată pentru influența dăunătoare pe care o are asupra soțului său, a publicat fotografii indecente pe rețelele de socializare și fidelitatea i-a fost pusă adesea la îndoială.

Cea mai recentă escapadă a Wandei datează de anul trecut, când a fost implicată într-un scandal uriaș, fiind acuzată că ar fi întreținut relații intime cu Marcelo Brozovic, fostul coleg al soțului său de la Inter Milano.

Încă de la început relația dintre Wanda și Icardi nu a fost privită cu ochi buni de nimeni, mai ales că a fost clădită în urma unei trădări de zile mari. Blondina în vârstă de 33 de ani era căsătorită cu fotbalistul Maxi Lopez pe vremea când l-a sedus pe Mauro Icardi, iar cei doi erau coechipieri la formația italiană Sampdoria.

Divorțul de Lopez i-a adus argentiniencei probleme în familie, fiind învinovățită de propriul tată pentru decizia luată. Andres Nara spune că fiica lui s-a lăsat dusă de val după ce s-a căsătorit cu Mauro Icardi şi asta i-a dăunat extrem de mult.

Inclusiv argentinienii de rând au o părere proastă despre celebrul cuplu. Recent, un fost coechipier al lui Icardi a dezvăluit cum sunt văzuţi cei doi în ţara sud-americană: „Când Icardi a început relaţia cu soția coechipierului său, iar cei trei copii i-au fost luaţi lui Maxi Lopez, fanii au fost dezgustaţi. Wanda nu e plăcută în Argentina, dar ei nu-i pasă. Adoră să se laude cu lucrurile cumpe, publică imagini dezbrăcată. S-ar putea să se lase urât pentru ei, dacă revin în Argentina”.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă