10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleEaseUS Todo Backup Home, pentru ca fisierele dumneavoastra sa fie in deplina...

EaseUS Todo Backup Home, pentru ca fisierele dumneavoastra sa fie in deplina siguranta!

Fara doar si poate, in ziua de astazi suntem dependenti de tehnologie si cu siguranta nu ne-am putea imagina viata fara minunile sale.

Printre cele mai utilizate dispozitive fara de care lucrurile ar sta cu totul altfe, sunt calculatoarele, iar pe langa faptul ca este o sursa perfecta prin care ne putem documenta sau comunica si asa mai departe, este si cea mai simpla varianta prin care putem stoca fisiere si diverse documente, atat in memoria sa, cat si in alte dispozitive externe.

Daca alegem sa pastram un fisier stocat, cu siguranta acesta contine ceva foarte important si dorim sa il pastram in deplina siguranta.

Fisierele dintr-un PC sau laptop, hard extern si asa mai departe, se pot pierde foarte usor, fie ca este vorba de virusi sau de o defectiune ori de un simplu moment de neatentie cand din greseala am sters am apasat pe butonul “Delete”.

Pentru a ne stii datele stocate in deplina siguranta, avem nevoie si de un plan de rezerva, precum un program bun pentru backup cu ajutorul caruia sa ne putem creea o copie de siguranta.

Fie ca doriti o astfel de solutie pentru calculatorul de acasa sau pentru dispozitivele de la locul de munca, atunci trebuie sa incercati EaseUS Todo Backup Home.

EaseUS Todo Backup Home este software-ul perfect pentru astfel de probleme si pentru prevenirea pierderii fisierelor importante.

Acesta poate fi descarcat de pe site-ul www.easeus.com iar cu ajutorul acestuia veti putea face automat backup la anumite intervale de timp, pentru a usura astfel munca utilizatorului iar grijile acestuia sa fie cat mai mici.

Trebuie realizat un plan de copiere al documentelor, selectata destinatia pe care doriti sa o utilizati pentru backup iar mai apoi sa introduceti toate detaliile necesare pentru ca operatiunea sa poata fi relizata automat dupa dorintele dumneavoastra.

Toate tipurile de fisiere pot fi pastrate in siguranta, fie ca sunt fisiere foto, video, muzica, documente word si asa mai departe, utilizand EaseUS Todo Backup Free veti putea avea garanita ca tot continutul de fisiere si documente din calculator se va afla in deplina siguranta.

Exista si posibilitatea clonarii informatiilor, astfel ca veti putea transfera rapid si simplu tot continutul dintr-un HDD intr-altul ori intr-un SSD de exemplu. In plus, cu ajutorul EaseUS Todo Backup Free, veti putea clona partitii pentru un plus de siguranta in protectia datelor.

Puteti opta pentru o versiune de baza care poate fi descarcata gratuit, iar daca va doriti performante cu adevarat inalte, puteti achitiona unul dintre pachetele oferite de acestia, acea versiune care este cea mai avantajoasa pentru nevoie dumneavoastra.

Nimic nu este mai avantajos decat utilizarea EaseUS Todo Backup Home, fiind o solutie rapida si sigura, iar in doar cateva click-uri va veti asigura tot continutul memoriei unui calculator ori laptop sau de pe alt dispozitiv.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă