Credit foto HEPTA

E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Încă de la începutul lui martie presa tabloidă de peste ocean zvonea că cei doi s-ar fi despărțit. Deși în primă fază au negat, iată că cei doi anunță acum oficial că au pus punct relației lor.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

Actualizat: 15.04.2021 - 15:56

Într-o declarație comună, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez menționează că au decis să se despartă după 4 ani de relație și 2 de logodnă:

„Ne-am dat seama că ne este mai bine în rolul de prieteni și dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul âcomentariu pe care îl avem este să mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje amabile și sprijin”, se arată în declarație. 
 

Cu toate că se numără printre cele mai apreciate vedete de peste Ocean, problemele nu i-au ocolit nici pe ei în acest prim an al pandemiei, care ne-a dat viața peste cap tuturor.

După ce și-au amânat nunta de două ori, marile tabloide din Statele Unite scriau în luna martie că aceștia ar fi decis să se despartă, după ce au trecut prin perioade foarte grele. De altfel, chiar la începutul anului Jennifer Lopez mărturisea într-un interviu că ea și partenerul ei au apelat la terapie de cuplu pentru a face față cu brio perioadei de carantină.

„A fost foarte bine. Am putut să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie. Cred că a fost extrem de benefică pentru relația noastră.”, a declarat J.Lo pentru site-ul Allure. Artista a mai adăugat și că adaptarea la noul stil de viață a fost o adevărată provocare pentru ea, însă nu și pentru Rodriguez.

Cei de la People scriau că relația lor a întâmpinat greutăți, mai ales în ultima vreme și, din acest motiv, ar fi decis să se despartă. Mai mult, distanța și-a pus și ea amprenta asupra lor Jennifer se afla atunci în Republica Dominicană, unde filmeaza alături de Josh Duhamel pentru pelicula „Shotgun Wedding”, iar Alex Rodriguez era în Miami unde se pregătea pentru sezonul de baseball. După ce știrea a făcut înconjurul lumii, cei doi au dorit să lămurească ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

Cuplul dezmințea la acea vreme „zvonurile” unei posibile separări, însă recunoașteau că nu e totul numai lapte și miere. Iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar relația lor a ajuns la final.

Citește totul despre:

Comentarii