9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleE oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit

Într-o declarație comună, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez menționează că au decis să se despartă după 4 ani de relație și 2 de logodnă:

„Ne-am dat seama că ne este mai bine în rolul de prieteni și dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul âcomentariu pe care îl avem este să mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje amabile și sprijin”, se arată în declarație. 
 

Cu toate că se numără printre cele mai apreciate vedete de peste Ocean, problemele nu i-au ocolit nici pe ei în acest prim an al pandemiei, care ne-a dat viața peste cap tuturor.

După ce și-au amânat nunta de două ori, marile tabloide din Statele Unite scriau în luna martie că aceștia ar fi decis să se despartă, după ce au trecut prin perioade foarte grele. De altfel, chiar la începutul anului Jennifer Lopez mărturisea într-un interviu că ea și partenerul ei au apelat la terapie de cuplu pentru a face față cu brio perioadei de carantină.

„A fost foarte bine. Am putut să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie. Cred că a fost extrem de benefică pentru relația noastră.”, a declarat J.Lo pentru site-ul Allure. Artista a mai adăugat și că adaptarea la noul stil de viață a fost o adevărată provocare pentru ea, însă nu și pentru Rodriguez.

Cei de la People scriau că relația lor a întâmpinat greutăți, mai ales în ultima vreme și, din acest motiv, ar fi decis să se despartă. Mai mult, distanța și-a pus și ea amprenta asupra lor Jennifer se afla atunci în Republica Dominicană, unde filmeaza alături de Josh Duhamel pentru pelicula „Shotgun Wedding”, iar Alex Rodriguez era în Miami unde se pregătea pentru sezonul de baseball. După ce știrea a făcut înconjurul lumii, cei doi au dorit să lămurească ce se întâmplă, de fapt, în relația lor.

Cuplul dezmințea la acea vreme „zvonurile” unei posibile separări, însă recunoașteau că nu e totul numai lapte și miere. Iată că inevitabilul s-a întâmplat, iar relația lor a ajuns la final.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă