Diletta Leotta, cea mai sexy jurnalistă de sport

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2020 - 09:04

Considerată una dintre cele mai sexy jurnaliste de sport din lume, Diletta Leotta este prezentatoare la DAZN, unde se ocupă de prima divizie din fotbalul italian, Serie A.

De curând, celebra jurnalistă a vorbit despre viaţa sa privată. Întrebată despre câţi fotbalişti i-au scris, Diletta a dat un răspuns surprinzător. „Am primit mesaje nu numai de la fotbalişti. Mulţi sportivi mi-au scris, dar de cele mai multe ori fotbaliştii. Îmi scriu și pe mail, dar nu le deschid. Cine ştie ce s-ar întâmpla dacă aş deschide?”, a declarat aceasta.

Prezentatoarea de 28 de ani a trecut printr-o experienţă mai puţin plăcută la un meci din campionatul Italiei la care a fost prezentă în acest sezon, suporterii echipei Napoli dedicându-i un refren cu conotaţii sexuale. Blondina s-a trezit în corul tifosilor încinşi de apariţia jurnalistei, aceştia cerându-i nici mai mult nici mai puţin decât să le arate bustul generos cu care a înzestrat-o „Mama Natură”.

Diletta a prezentat show-ul de la trofeul „FIFA The Best 2019”, găzduit de Scala din Milano, unde Leo Messi a fost desemnat jucătorul anului trecut.

Comentarii