13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleDiletta Leotta a fost părăsită înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între...

Diletta Leotta a fost părăsită înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între ea și Can Yaman

Povestea de dragoste dintre jurnalista sportivă, Diletta Leotta, și actorul Can Yaman ține în continuare primele pagini ale presei italiene. La început de an cei doi erau surprinși pentru prima oară împreună și, ceva mai târziu, au confirmat relația și în mediul online.

Iată că acum zvonurile legate de cel mai titrat cuplu din Italia din ultimele luni au un ton diferit. Se pare că cei doi ar avea probleme, iar relația lor este pe butuci. Mulți consideră deja că povestea lor de dragoste a ajuns la final, deși în această vară ar fi trebuit să se căsătorească. Cu toate că plănuiseră în scurt timp evenimentul, Diletta a pus frână.

Jurnalista sportivă consideră că este prea devreme pentru acest pas. Cei doi conveniseră să amâne nunta, iar relația lor devenise din ce în ce mai serioasă. Cu toate că locuiar deja împreună, ultimele săptămâni au cauzat „o criză profundă” în relația lor.

Primul motiv care a dezlănțuit neînțelegerile stă la baza unui refuz din partea Dilettei. În timp ce jurnalista și-a prezentat iubitul în fața familiei, actorul turc nu avusese această oportunitate. Ar fi vrut să facă însă acest pas de curând, când a călătorit pentru câteva zile în Turcia. Se pare însă că Diletta nu a vrut să cunoască familia partenerului său, refufzându-l categoric. În paralel presa turcă notează că mama actorului nu ar fi de acord cu alegerea fiului ei.

Mai mult, Can Yaman începuse să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite, apărute probabil și din diferențele lor culturale și religioase. Cert este că pe rețelele de socializare, fanii au găsit deja câteva indicii despre posibila despărțire. În primul rând Ca a dispărut de pe Instagram, închizând – fără a da explicații – un profil cu peste 8 milioane de urmăritori. Pe de altă parte, în ultimele fotografii publicate, Diletta nu mai poartă inelul de logodnă.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...
Ultima oră
Pe aceeași temă