19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDe ce sunt recomandate spre vânzare apartamentele noi

De ce sunt recomandate spre vânzare apartamentele noi

Când vrei să îți cumperi un apartament, pentru a te asigura că faci alegerea potrivită, trebuie să ai în vedere câteva aspecte esențiale. Descoperă regulile simple, care te vor ajuta să faci mult mai ușoară alegerea.

În primul rând stabilește-ți câte camere îți dorești să aibă viitorul apartament. În momentul de față, cele mai recomandate locuințe sunt gama variată de apartamente de 3 camere în Pantelimon. Au o suprafață optimă pentru orice familie, indiferent că vorbim de trei sau mai mulți membrii. Apartamentul este împărțit în două dormitoare, un living, o bucătărie, două băi și balcon. Poate fi mobilat și compartimentat așa cum îți dorești. Una dintre camere o poți amenaja pentru oaspeți ori ca și loc de joacă pentru copil, până ce acesta va mai crește, ulterior poți schimba amenajările.

Zona în care alegi apartamentul este un alt factor important. Cu siguranță îți dorești un apartament într-o zonă liniștită, care să îți ofere confort și să te ajute să te relaxezi ori de câte ori ești acasă. Complexele rezidențiale, de regulă, sunt situate în afara agitației orașului și îți oferă toate facilitățile de care ai nevoie. Sunt aproape de mijloacele de transport, de mall-uri, supermarket-uri, școli sau grădinițe.

Un apartament cu 3 camere într-un bloc nou îți oferă condiții moderne de locuit. Nu ești nevoit să investești mulți bani în reparații sau în instalațiile electrice ori sanitare. Gândește-te câte reparații ești nevoit să faci într-un apartament vechi, pe care nu îl vei găsi așa cum îți dorești. Mai mult de atât, vei investi mai mult și în materialele de construcții folosite. Fiind vechi cele existente, cu siguranță au nevoie de îmbunătățiri.

Verifică ce dotări și finisaje au. Apartamentele noi, de obicei, vin și dotate cu tehnologii de ultimă generație, dar și cu finisaje de calitate. În cazul unui apartament vechi, la prețul final de achiziție, ar trebui să adaugi încă un procent de 15% pentru a afla suma finală pe care ești nevoit să o plătești. Acest plus reprezintă finisajele pe care ar trebui să le mai faci, dar și dotările pe care ești nevoit să le ai.

Un apartament cu 3 camere reprezinta o investitie pe termen lung. Mutarea dintr-un apartament în altul, nu este cea mai plăcută activitate tocmai din acest motiv, gândește pe termen lung. Achiziționarea unui apartament mai mare, de la bun început, te va ajuta să îți creștii copii în același loc pentru a nu le schimba mediul. Adaptarea, mai ales în cazul copiilor este mult mai dificilă, decât în cazul adulților.

Chiar dacă nu ai incă o familie, poți lua în calcul achiziționarea unui apartament mai mare, care să se adapteze schimbărilor care pot apărea. Nu întotdeauna îți poți planifica toate lucrurile cu exactitate.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă