Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daunele pentru actrița Rebel Wilson în procesul de defăimare intentat Bauer Media au fost reduse

Daunele acordate actriţei Rebel Wilson pentru defăimare în procesul cu trustul german de presă Bauer Media au fost drastic reduse în urma câştigării de către acesta din urmă a apelului intentat, informează DPA.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2018 - 10:54

Vedetei din "Pitch Perfect" şi "Bridesmaids" îi fuseseră acordate iniţial daune în valoare de 4,5 milioane de dolari australieni (3,6 milioane SUA) după ce în presă apăruse o serie de articole defăimătoare la adresa sa.

Trustul, cu sediul în Germania, nu a atacat verdictul, însă a susţinut că valoarea daunelor este excesivă.

Curtea de Apel din Melbourne a decis însă joi că Bauer Media va trebui să plătească actriţei doar 600.000 de dolari.

Wilson, în vârstă de 38 de ani, nu a fost prezentă în instanţă.

În luna iunie a anului trecut, actriţa câştigase un proces extrem de mediatizat, după ce Bauer publicase opt articole în 2015, în care se susţinea că Wilson minţise cu privire la vârsta sa, numele real şi mai multe întâmplări din copilărie.

Actriţa a declarat că articolele i-au afectat cariera şi au împiedicat-o să mai facă parte din distribuţia unor superproducţii precum "Trolls" şi "Kung Fu Panda 3" deoarece s-a considerat că provoacă "discordie".

În 2017, vedeta din ''Pitch Perfect'', născută la Sydney, a obţinut, în urma deciziei Curţii Supreme din statul Victoria, cea mai mare sumă cu titlul de daune acordată vreodată în Australia, constând în 650.000 de dolari daune generale şi 3,9 milioane daune "speciale".

Instanţa a hotărât însă joi că nu există nicio bază pentru care actriţei să îi fie acordate daune "speciale" pentru pierderea potenţială de roluri şi a redus totodată daunele generale de la 650.000 la 600.000 de dolari.

Comentarii

loading...