17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleCum transformi o ținută banală cu ajutorul genții

Cum transformi o ținută banală cu ajutorul genții

Accesoriile se aleg cu atenție, fie că vorbim despre pantofi, accesorii pentru cap sau genți, pentru a nu da greș. Dacă vrei să afli cum poți să transformi o ținută simplă cu ajutorul genții, ține cont de recomandările noastre!

Poartă genți colorate
Cea mai simplă metodă de a pune în valoare o ținută simplă implică folosirea unor accesorii colorate. De pildă, înlocuiește clasica geantă neagră cu un model colorat sau cu modele cu imprimeu.

Te îmbraci în negru? Nu ezita să porți o geantă roșie sau albastră, în stilul care te reprezintă. Există poșete moderne și clasice, mici sau mari, pe care să le alegi în funcție de preferințe. În schimb, pentru ținutele compuse din nuanțe nude, se potrivesc de minune gențile cu flori, ideale indiferent de sezon.

Optează pentru gențile militare
Fie că mergi la locul de muncă, la o plimbare prin parc sau la un restaurant, ai nevoie de o geantă casual, în care să-ți ții obiectele personale. Pentru a distrage atenția de la ținuta simplă, pune accent pe gențile cu imprimeu. Nu ești fana imprimeului animal? Încearcă un imprimeu militar pentru gențile casual, accesorii care te fac să nu treci neobservată.

Apelează la gențile crossbody
Pentru femeile care au un stil de viață agitat și au nevoie de un accesoriu util și versatil, gențile de tip crossbody reprezintă alegerea perfectă. Mai mult, gențile de tip crossbody îți permite să ai mâinile libere, un lucru util dacă îți place să desfășori mai multe activități simultan.

 Pentru a părăsi stilul vestimentar clasic, alege genți crossbody cu logo vizibil sau cu elemente care atrag atenția, precum capsele, țintele sau fermoarele. Te poți baza și pe gențile crossbody în nuanțe intense de roz sau oranj, care merg de minune cu costumele închise la culoare.

Nu te feri de gențile supradimensionate
Gențile supradimensionate sunt accesoriile perfecte pentru o femeie care are multe lucruri de transportat sau dorește să atragă atenția asupra genții pe care o poartă. Chiar dacă nu ți se par genți practice, acestea reprezintă varianta optimă pentru femeile independente, care știu ce vor.

 În ceea ce privește culoarea sau imprimeul, nu rămâne decât să alegi ceea ce te reprezintă. Dimensiunea genții este cea care te va scoate din anonimat!

Cumpără genți croșetate sau împletite
Nu în ultimul rând, dacă te întrebi cum transformi o ținută banală într-una extraordinară, achiziționează genți împletite sau croșetate. Aceste modele se poartă în special vara, deoarece se asortează cu rochiile vaporoase din în și cu articole vestimentare lejere.

 Sunt la modă gențile împletite din materiale naturale, precum răchita, rafia, paiele sau bambusul, care îți oferă o ținută relaxată. Orice model sau dimensiune ai alege, gențile împletite sau croșetate au un aspect șic! Le poți folosi pe post de poșetă, de geantă de cumpărături sau ca model de plajă, în versiunea de model supradimensionat.

 

Din fericire, datorită varietății de modele, forme, imprimeuri, culori și materiale, nu ai cum să nu găsești geanta ideală pentru tine. Totuși, pentru a scăpa de aspectul banal al unei ținute, renunță la gențile clasice sau la modelele monocrome. Îndrăznește și vei arăta extraordinar!

Cele mai citite

Desantul cu 2000 de parașutiști simula recucerirea unei baze militare ocupate. Codul galben poate bloca sprijinul NATO pentru România

Aproape 2000 de parașutiști din armatele țărilor NATO, care trebuiau să realizeze un desant în inima Transilvaniei, au fost obligați să-și amâne exercițiul cu...

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...
Ultima oră
Pe aceeași temă