Cum îți poți ameliora singur durerile, fără analgezice

De cele mai multe ori când avem dureri de cap, dureri menstruale sau alte lovituri superficiale, primul lucru pe care îl facem este să apelăm la medicamentele pentru durere.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 18:23

Este important de știut faptul că noi putem fi propriul nostru doctor în aceste situații și nu trebuie să apelăm la ce considerăm mai rapid.

Odată ce corpul tău se va obișnui ca la fiecare durere minoră să fie ajutat de un analgezic, treptat acesta va deveni mul mai sensibil.

Durerile de cap

Atunci când durerea de cap ne lovește primul lucru la care ne gândim este să luăm o aspirină. Încearcă să treci peste această idee și masează-ți zona cu pricina, iar daca nu ai cum, pune pe cineva. După câteva minute de masaj constant, îți vei da seama ca analgezicele nu sunt singura cale se a scăpa de durere.

Durerile menstruale

Majoritatea fetelor și femeilor se confruntă lunar cu această problemă. În loc să alegi calea simplă a medicamentelor, încearcă să faci ceva mai benefic pentru tine, fă mișcare! Nu este vorba despre alergat sau despre vreun sport obositor, plimbă-te sau fă câteva exerciții fizice acasă. Este demonstrat faptul că persoanele care au o viață mai activă au și o toloreanță diferită la durere.

Oprește-te din a te baza mereu pe medicamente și încearcă să faci ceva pozitiv pentru mintea și trupul tău atunci când ai oportunitatea, gândește-te că înainte de existența atâtor medicamente, persoanele se protejau singure.

Comentarii