13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum alegi cel mai bun fard de sprancene pentru rezultate... expresive?

Cum alegi cel mai bun fard de sprancene pentru rezultate… expresive?

De-a lungul anilor, formele sprancenelor au urmat tendintele modei, schimbandu-se odata cu acestea. Insa, intrebarea referitoare la modul in care ar trebui sa alegi cel mai bun fard de sprancene si ce culoare ar trebui sa aiba acesta ramane intotdeauna de actualitate.

Cu produsul nepotrivit, o culoare prea inchisa sau prea deschisa, va fi dificil sa obtii finisajul acela natural, atat de dorit. La fel, utilizarea in exces a produselor pentru a obtine sprancene perfecte, groase sau subtiri, poate strica in intregime rezultatul final.

 

De ce sunt importante sprancenele?

Limbajul sprancenelor este foarte puternic si poate transmite multe mesaje. De aceea, pentru a obtine un look expresiv, este esential sa le mentii in cea mai buna forma si sa folosesti produse de calitate pentru ingrijire si machiaj.

Indiferent daca este vorba despre creioane sau farduri, alege intotdeauna nuanta cu atentie in functie de culoarea parului si nu exagera atunci cand le aplici. Astfel, vei obtine un efect natural si rezultatele vor fi fascinante!

 

Sfat pentru alegerea culorii pentru sprancene

Profesionistii si make-up artistii recomanda utilizarea unui produs pentru sprancene intr-o nuanta mai deschisa decat cea a parului. Daca vei incerca potrivirea exacta a culorii sprancenelor cu cea a parului, poti risca obtinerea unui rezultat nenatural. Prin urmare, indiferent de culoarea de fard de sprancene pe care o alegi, ai grija sa fie intr-o nuanta mai deschisa decat cea a parului!

 

Culoarea ideala a sprancenelor pentru brunete

Brunetele ar trebui sa foloseasca produse de machiaj pentru sprancene intr-o nuanta de maro inchis in loc de negru. In cazul tenului mai inchis la culoare, pentru un plus de volum, se poate aplica si un creion negru peste fardul maro, dar fara a exagera.

Experimentand si combinand creioanele si fardurile in culorile maro si negru, brunetele vor gasi cea mai buna nuanta pentru efecte expresive si, totodata, naturale.

 

Culoarea ideala a sprancenelor pentru blonde

Pentru a evita ca sprancenele sa para gri, in cazul blondelor ar trebui alese produse in tonuri calde. Astfel, daca parul este blond cu un ton rece care aminteste de griul metalizat, un fard de sprancene in culoarea taupe este perfect pentru a obtine un efect fermecator! Daca parul este blond intr-un ton cald, care aminteste de razele soarelui sau de miere, ar trebui aleasa o culoare si mai calda.

 

Culoarea ideala a sprancenelor pentru roscate

Daca ai parul roscat sau cu tente rosiatice, foloseste pentru sprancene si cateva tonuri calde de rosu si auriu. Poti porni de la un fard de sprancene auriu, care arata natural si se armonizeaza bine cu parul, si sa adaugi putin rosu.

Combinatia este perfecta pentru femeile roscate, pentru ca defineste sprancenele foarte placut si creeaza un look fascinant. Totodata, auriul confera un aspect mai plin si mai natural.

 

Culoarea ideala a sprancenelor pentru grizonate

In cazul femeilor cu parul grizonat, un fard de sprancene intr-o nuanta de gri inchis va face minuni! Astfel, sprancenele au un aspect cat se poate de natural si vor fi mult mai bine conturate.

Cu sprancene bine arcuite si cu aspect natural, rezultatele sunt extrem de expresive si vei avea un aspect iconic. Alege sa folosesti produse de calitate si un fard de sprancene potrivit pentru ca acestea ocupa un loc important in trusa de machiaj!

Cele mai citite

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă