16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCum alegi cadoul perfect pentru prieteni? Alegerile inspirate se fac la FineStore

Cum alegi cadoul perfect pentru prieteni? Alegerile inspirate se fac la FineStore

Ce daruri le oferim celor pe care ii cunoastem cel mai bine? Raspunsul potrivit il gasiti la FineStore.ro, magazine de bauturi online, care are in oferta produse numai bune de daruit si de savurat in tihna, singur sau alaturi de cineva drag.

Cum alegi bautura potrivita pentru a fi daruita

Evident ca atunci cand oferi in dar o sticla de bautura, aceasta este indicat sa aiba ceva aparte. La FineStore gasesti o selectie bogata de vin, vodka, whisky, coniac, vin spumant, rom si chiar cosuri cadou ale caror vedete sunt bauturi fine, aromate, numai bune de consumat la ocazii speciale.

Pentru un barbat care apreciaza bauturile de calitate, o sticla de rom Diplomatico reprezinta o alegere cu care nu aveti cum sa dati gres. Iubitorii de whisky cu siguranta s-ar bucura sa primeasca o sticla de Jack Daniels sau o sticla de whisky Glenfiddich, iar o doamna va aprecia un vin spumant sau o sampanie pe care sa le poata savura atunci cand se relaxeaza cu o carte buna sau intr-o baie cu spuma si uleiuri pretioase.

Daca un prieten sarbatoreste o realizare profesionala sau o reusita pe plan personal, tot o sampanie sau un vin spumant vor fi alegerile perfecte pentru a insoti felicitarile voastre. Optati pentru o sampanie Moet, o alegere fina si de calitate, care va fi apreciata chiar si de catre cei mai pretentiosi “destinatari”.

Cadoul ideal pentru prieteni

Atunci cand mergeti intr-o vizita la prieteni si nu vreti sa va duceti cu mana goala, cel mai potrivit dar poate fi o sticla de vin. Nu aveti nevoie neaparat de o ocazie speciala pentru a oferi in dar un vin de calitate, iar cel care il va primi cu siguranta va aprecia gestul.

Alegeti, spre exemplu, o sticla de vin Vertigo, romanesc, obtinut din struguri proveniti din dealurile Olteniei si nu aveti cum sa dati gres. Este un vin rose, sec, pe care iubitorii soiului si nu numai ei il vor aprecia. Daca vreti sa indrazniti mai mult, puteti alege o sticla de vin negru de Purcari, o bautura echilibrata, obtinuta dintr-un amestec de Cabernet Sauvignon, Saperavi si Rara Neagra, cu arome usor fructate si note condimentate, un vin care cucereste pe oricine de la primul pahar.

Daca inca mai stati pe ganduri si nu ati ales cadoul potrivit pentru prieteni, FineStore va sta la dispozitie cu o multime de alte produse, pe care le puteti comanda online.

Cele mai citite

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă