11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCu cat se poate inchiria un apartament in Iasi?

Cu cat se poate inchiria un apartament in Iasi?

Ofertele imobiliare din Iasi de inchiriere apartamente sunt polivalente si la mare cautare.

Iasi-ul este renumit pentru cantitatea de chiriasi care doresc sa se mute in fiecare an in oras, o data datorita studentilor absolventi ai facultatilor iesene, dar si a migrarii masive a fortei de munca din orasele vecine ale Iasi-ului.

 

Garsoniera sau Apartament cu o camera

Fie ca doresti sa inchiriezi o garsoniera sau un apartament cu o camera, trebuie sa stii ca pentru ori una ori alta, trebuie sa scoti din buzunar lunar o suma cuprinsa intre 200 si 300 euro, asta depinde unde doresti sa locuiesti sau ce confort iti poti permite. Astfel de oferte cu preturi de 200 sau 220 de euro, le gasesti in zonele Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Metalurgie, Podu Ros, Alexandru cel Bun, Pacurari, cu diverse tipuri de amenajari interioare si mobilier inclus.

Daca poti plati o suma de 250 sau 300 euro lunar, atunci poti locui fie intr-o zona mai centrala, fie intr-un proiect rezidential nou, unde de asemenea ai si alte beneficii ( parcare, lift, mobilier de calitate, locatie ).

 

Apartamentele de 2 camere la mare cautare

Cele mai intrebate apartamente scoase la inchiriat sunt cele de doua camera deoarece acestea se adreseaza cam tuturor categoriilor de chiriasi rezidenti ( studenti, familiii cu 1, 2 copii, sau locuinte de serviciu), iar preturile lor sunt cuprinse intre 250 si 500 de euro lunar, in functie de amenajari, locatie, si perioada pentru care sunt inchiriate.

Printre preferintele chiriasilor sunt apartamentelor de inchiriat in zonele precum Centru, Copou, Gara, Tudor Vladimirescu, Tatarasi, Podu Ros, unde preturile ajung la o chirie lunara de 350 sau 450 de euro.

Atat in zonele marginase, cat si in proiectele rezidentiale noi construite la periferia orasului, poti inchiria un apartament de 2 camere cu preturi cuprinse intre 220 si 300 de euro, iar ce trebuie sa stii, e ca aici beneficiezi de facilitati la inchiriere mai mari decat la apartamentele situate in zonele mai centrale.

 

Familiile numeroase prefera 3 sau 4 camere

De asemenea, si apartamentele cu 3 sau 4 camere, sunt preferate la inchiriere indeosebi de familii mai numeroase sau grupuri de studenti ce se hotarasc sa locuiasca impreuna, decat sa stea intr-o camera de camin. Pentru aceste tipuri de apartamente poti plati lunar chirie in intervalul de pret 350 si 600 euro.

Piata proprietatilor imobiliare din Iasi are disponibile la inchiriat, pentru cei mai pretentiosi si apartamente amenajate de lux sau vile exclusiviste, cu facilitati multiple si locatii excelente. Preturile pentru aceste imobile pot ajunge si pana la 800 sau 1000 euro lunar.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă