18 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyle"Crazy Rich Asians" intră pe prima poziţie în box-office-ul nord-american

“Crazy Rich Asians” intră pe prima poziţie în box-office-ul nord-american

Lungmetrajul, o ecranizare a romanului omonim scris de Kevin Kwan, a obţinut încasări de 34 de milioane de dolari de la lansarea sa, miercuri, din care 25, 2 milioane doar într-un singur week-end.

În această comedie romantică clasică, Rachel Chu (Constance Wu), o new-yorkeză de origine chineză, profesoară la New York University (NYU), acceptă să facă o vizită familiei iubitului ei, Nick Young (Henry Golding), în Singapore, unde va descoperi că acesta este moştenitorul unei bogate familii de dezvoltatori imobiliari şi se va confrunta cu un mediu despre care nu ştie nimic.

“The Meg”, un film de acţiune despre descoperirea unui rechin preistoric, cu o lungime de 23 de metri, în care Jason Statham joacă rolul unui fost scafandru, scos din izolarea sa autoimpusă de oceanografi chinezi, coboară după acest weekend pe poziţia a doua. Filmul, cu un buget de 150 de milioane de dolari, a avut încasări de 21,2 milioane de dolari în acest weekend şi de 83,8 milioane de dolari în două săptămâni de proiecţii pe ecrane.

Pe locul al treilea intră “Mile 22”, un nou thriller cu Mark Wahlberg în rolul principal şi încasări de 13,6 milioane de dolari după primul weekend în cinematografe. În regia lui Peter Berg (“Lone Survivor”), pelicula, din a cărei distribuţie mai fac parte Lauren Cohan şi John Malkovich, îl are în centru pe agentul secret american James Silva (Mark Wahlberg), care, ajutat de o trupă de comando, trebuie să scoată din ţară un ofiţer de poliţie misterios, care deţine informaţii importante.

Poziţia a patra este împărţită după acest weekend de pelicula lui Albert Hughes, “Alpha”, o poveste epică despre supravieţuire, a cărei acţiune se desfăşoară în urmă cu 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare, şi de “Mission: Impossible – Fallout”, ambele cu încasări de 10, 5 milioane de dolari. Cel mai recent opus din franciza cinematografică “Misiune: Imposibilă”, acest film în care Tom Cruise interpretează încă o dată rolul agentului Ethan Hunt, a strâns în patru săptămâni de proiecţii pe ecranele nord-americane 180,7 milioane de dolari.

Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă