10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCozonaci, pască, dar şi torturi de Paşte, pot fi comandate prin telefon

Cozonaci, pască, dar şi torturi de Paşte, pot fi comandate prin telefon

”Din vânzările prin telefon, o bună parte, aproape 30 de procente sunt comenzi în București, 60 de procente vin din Prahova, iar 10 procente din restul țării, asta atrage o mare problemă, din perspectiva transportului, dar e rezolvabilă cu costuri mai mari”, declară Laurențiu Dascălu, Director General Cofetăriile Delice.

Martie, luna mucenicilor și a prăjiturilor cu ciocolată

”Zilele de 1 și 8 martie cresc substanțial vânzările de ciocolată, ziua femeii a generat vânzări de ordinul miilor de prăjituri de mousseuri în ciocolată albă sau ciocolată neagră belgiană Belcolade care este un important argument în vânzări”, declară Laurențiu Dascălu.

Valentine’s Day și Dragobetele au venit cu cerere pentru prăjituri în formă de inimioare pe bază de ciocolată, tot de ordinul miilor.

”Sărbătoarea americană Valentine’s Day a depășit așteptările noastre. Prăjiturile și torturile de ciocolată în formă de inimă s-au vândut mai bine decât de Dragobete.  Faptul că folosim doar produse naturale, așa cum folosea bunica în bucătărie, ne ajută să vindem fără probleme întregului spectru de clienți, chiar și cei extrem de pretențioși. Folosim zahărul cu moderație, substituenții lui precum ștevia sau fructoza sunt deja ingrediente nelipsite din laboratorul nostru”, povestește Carmela Dragomir, experul cofetar al Cofetăriilor Delice.

4000 de mucenici au adus oamenii în Cofetăriile Delice

Într-o singură zi, pe 9 martie, s-au vândut aproximativ 4000 de mucenici tradiționali însiropați, cu miere și nucă.

„Sfinții Mucenici au fost la mare căutare de ziua lor. Am reușit să vindem aproximativ 4000 de mucenici din cocă bine crescută, într-o singură zi. Toate produsele sunt realizate în laboratorul nostru din Câmpina. Evident, există și un revers al acestei mari medalii, anume că prăjiturile din Cofetăriile Delice au termen de valabilitate extrem de mic, asta din lipsă de conservant. Lucru pe care ni-l asumăm”, declară Carmela Dragomir.

28 de lei kilogramul de pască din brânză dulce și cozonaci ca la bunica, doar la Cofetăriile Delice

Pentru perioada Sărbătorilor Pascale, cofetarii Cofetăriilor Delice pregătesc o gamă variată de cozonaci (nucă, rahat, mac, cacao), dar și tradiționala pască umplută cu brânză dulce și stafide.  

„Succesul cozonacului realizat în laboratorul Cofetăriilor Delice este datorat producției. Noi manufacturăm umplutura din cozonaci exact cum o făcea bunica în bucătărie, iar aluatul și umplutura cozonacilor și al pascăi le realizăm tradițional, adică din ingrediente naturale, fără grăsimi hidrogenate sau e-uri”, declară Laurențiu Dascălu.

Comenzile pentru aceste sărbători au început să fie făcute deja, mai ales că un kilogram de pască sau de cozonac, la Cofetăriile Delice, costă doar 28 de lei. Pentru această perioadă, cofetarii recomandă ca o comandă să nu fie făcută mai târziu de 24 de ore de când clienții doresc să intre în posesia ei.

Cele mai citite

Inter Milano, noua campioană a Italiei, după victoria din „Derby della Madonnina”

Inter Milano s-a impus cu scorul de 2-1 în „Derby della Madonnina”, contra rivalei locale AC Milan, și și-a asigurat un nou titlu de...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...
Ultima oră
Pe aceeași temă