Coșmarul trăit de jucătoarea de golf Paige Spiranac

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2020 - 09:22

Cea mai cunoscută jucătoare de golf, Paige Spiranac face de multe ori senzaţie şi pe reţelele de socializare, mai ales atunci când postează imagini cu ea în ipostaze sexy. Cu toate acestea, frumoasa americancă spune că o poză compromiţătoare i-a provocat multe neplăceri. Tânăra în vârstă de 26 de ani a povestit cum o poză din telefonul său a ajuns pe net şi cum a trăit un adevărat coşmar din această cauză.

În acea imagine, Paige era surprinsă când îl satisfăcea sexual pe bărbatul care atunci îi era partener. Ulterior, avea să afle că chiar fostul ei iubit a provocat situaţia neplăcută. Acesta le-a arătat poza prietenilor, care mai departe au urcat-o pe net. Ulterior, Paige spune că a primit mesaje de la foarte mulţi bărbaţi care-i cereau diferite favoruri. În plus, a fost deseori şantajată că poza va ajunge foarte cunoscută pe net.

„A fost cea mai urâtă parte a vieţii mele. Am fost constant stresată că cineva o să vadă poza şi o să o scoată la lumină”, a declarat Paige Spiranac, citată de Daily Star. Jucătoare de golf a mai spus că a fost şantajată de mai multe ori.

În cele din urmă, Paige Spiranac a acceptat să pozeze nud în Sports Illustrated, tocmai pentru a trece peste acel moment: „Eram nud, complet goală. A fost cel mai bun moment din cariera mea. M-am simţit atât de puternică şi am zi că ’OK, dacă mă dezbrac, o fac în condiţiile impuse de mine’. Şi aşa mi-am luat corpul înapoi”, a mai povestit Paige Spiranac.

Comentarii