Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

COMUNICAT DE PRESA

Actualizat: 14.05.2019 - 10:25

Condiţii de eligibilitate pentru amanet auto şi finanţare leasing auto rulate

COMUNICAT DE PRESA

Actualizat: 14.05.2019 - 10:25

Decizia de a achizitiona auto rulate in leasing este potrivită pentru toţi cei care obişnuiesc să îşi schimbe maşina la câţiva ani, pentru a beneficia de tehnologia de ultimă generaţie din domeniul auto. De asemenea, aceasta este opțiunea cea mai bună pentru cei care nu îşi permit sau nu doresc să achite valorea integrală pentru a cumpăra modele mai actuale de autovehicule second hand.

Pe durata contractului de leasing, maşina beneficiază de mai multe servicii, cum este garanţia specifică, acordată la o anumită perioadă sau la un număr de kilometri parcurși, spre soluţionarea defecţiunilor tehnice care ar putea surveni. Cât despre ratele lunare pentru leasing auto rulate, acestea sunt deseori mai mici decât cele calculate pentru maşinile noi.

 

Leasing auto rulate – informaţii utile pentru o experienţă auto pozitivă

Prima maşină sau nu, achiziţionarea acesteia este un moment de bucurie pentru orice pasionat de şofat. Chiar dacă maşina nu mai reprezintă un lux, plăcerea condusului a rămas aceeaşi, astfel că achiziţionarea trebuie să fie realizată ţinând cont de criteriile şi valorile importante pentru viitorul proprietar.

În ultimii ani, părerea generală despre maşinile rulate s-a schimbat considerabil, tot mai mulţi şoferi alegând să-şi achiziţioneze maşina dintr-una dintre reprezentantele de maşini second hand.

 

Iată care sunt principalele beneficii pentru maşinile achiziţionate în leasing:

Cheltuieli reduse

Pentru investiţiile în automobile, cheltuielile se pot ridica la sume considerabile, întrucât costurile nu se referă exclusiv la preţul de achiziţie. După achiziţionare, utilizatorii trebuie să asigure taxele specifice, întreţinerea periodică etc. De aceea, achiziţionarea unui auto rulat prin leasing constituie o decizie inteligenta, ratele fiind mult mai mici comparativ cu alte produse financiare pentru auto, noi sau second hand.

Posibilitatea de diversificare a modelelor de maşini conduse

Leasingul auto reprezintă un avantaj pentru şoferii care adoră să schimbe periodic modelele de maşini. De altfel, practica de înlocuire a maşinii conduse o dată la câţiva ani presupune siguranţa rulării în trafic, precum şi actualizarea tehnologiei şi optimizarea costurilor de întreţinere şi utilizare.

Leasingul auto este un produs de finanţare disponibil pentru orice brand de maşini, indiferent de model şi de vechimea acestuia. Pentru că leasingul să fie acordat, solicitanţii trebuie “să îşi facă temele” în prealabil: să fie siguri că dispun de actele şi documentaţia specifică, să aleagă maşină pentru care doresc finanţare, spre a fi evaluată în vederea acordării sumei.

 

Leaseback de la Mogo.ro – o formă modernă şi avantajoasă pentru amanet auto

Mai puţin cunoscut de către cei care ar putea avea nevoie să acceseze acest tip de creditare, produsul financiar “Leaseback” de la Mogo este o variantă modernă de amanet auto Bucuresti. Aşa cum este facil de intuit, creditul este acordat de Instituţia Financiară Nebancara (IFN) solicitanților care doresc să facă împrumuturi rapide și sunt dispuși să garanteze cu automobilul pe care îl conduc şi care le aparţine, continuând să îl utilizeze.

Pentru a primi un răspuns, solicitanţii trebuie doar să transmită toate informaţiile în formularul de cerere, iar dacă solicitarea se aprobă, suma totală este transferată în contul bancar în aceeaşi zi. Aşadar, pentru toţi cei care se regăsesc într-o situaţie urgenţă care necesită un împrumut, un astfel de credit este o variantă de avut în vedere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine