19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCondiţii de eligibilitate pentru amanet auto şi finanţare leasing auto rulate

Condiţii de eligibilitate pentru amanet auto şi finanţare leasing auto rulate

Decizia de a achizitiona auto rulate in leasing este potrivită pentru toţi cei care obişnuiesc să îşi schimbe maşina la câţiva ani, pentru a beneficia de tehnologia de ultimă generaţie din domeniul auto. De asemenea, aceasta este opțiunea cea mai bună pentru cei care nu îşi permit sau nu doresc să achite valorea integrală pentru a cumpăra modele mai actuale de autovehicule second hand.

Pe durata contractului de leasing, maşina beneficiază de mai multe servicii, cum este garanţia specifică, acordată la o anumită perioadă sau la un număr de kilometri parcurși, spre soluţionarea defecţiunilor tehnice care ar putea surveni. Cât despre ratele lunare pentru leasing auto rulate, acestea sunt deseori mai mici decât cele calculate pentru maşinile noi.

 

Leasing auto rulate – informaţii utile pentru o experienţă auto pozitivă

Prima maşină sau nu, achiziţionarea acesteia este un moment de bucurie pentru orice pasionat de şofat. Chiar dacă maşina nu mai reprezintă un lux, plăcerea condusului a rămas aceeaşi, astfel că achiziţionarea trebuie să fie realizată ţinând cont de criteriile şi valorile importante pentru viitorul proprietar.

În ultimii ani, părerea generală despre maşinile rulate s-a schimbat considerabil, tot mai mulţi şoferi alegând să-şi achiziţioneze maşina dintr-una dintre reprezentantele de maşini second hand.

 

Iată care sunt principalele beneficii pentru maşinile achiziţionate în leasing:

Cheltuieli reduse

Pentru investiţiile în automobile, cheltuielile se pot ridica la sume considerabile, întrucât costurile nu se referă exclusiv la preţul de achiziţie. După achiziţionare, utilizatorii trebuie să asigure taxele specifice, întreţinerea periodică etc. De aceea, achiziţionarea unui auto rulat prin leasing constituie o decizie inteligenta, ratele fiind mult mai mici comparativ cu alte produse financiare pentru auto, noi sau second hand.

Posibilitatea de diversificare a modelelor de maşini conduse

Leasingul auto reprezintă un avantaj pentru şoferii care adoră să schimbe periodic modelele de maşini. De altfel, practica de înlocuire a maşinii conduse o dată la câţiva ani presupune siguranţa rulării în trafic, precum şi actualizarea tehnologiei şi optimizarea costurilor de întreţinere şi utilizare.

Leasingul auto este un produs de finanţare disponibil pentru orice brand de maşini, indiferent de model şi de vechimea acestuia. Pentru că leasingul să fie acordat, solicitanţii trebuie “să îşi facă temele” în prealabil: să fie siguri că dispun de actele şi documentaţia specifică, să aleagă maşină pentru care doresc finanţare, spre a fi evaluată în vederea acordării sumei.

 

Leaseback de la Mogo.ro – o formă modernă şi avantajoasă pentru amanet auto

Mai puţin cunoscut de către cei care ar putea avea nevoie să acceseze acest tip de creditare, produsul financiar “Leaseback” de la Mogo este o variantă modernă de amanet auto Bucuresti. Aşa cum este facil de intuit, creditul este acordat de Instituţia Financiară Nebancara (IFN) solicitanților care doresc să facă împrumuturi rapide și sunt dispuși să garanteze cu automobilul pe care îl conduc şi care le aparţine, continuând să îl utilizeze.

Pentru a primi un răspuns, solicitanţii trebuie doar să transmită toate informaţiile în formularul de cerere, iar dacă solicitarea se aprobă, suma totală este transferată în contul bancar în aceeaşi zi. Aşadar, pentru toţi cei care se regăsesc într-o situaţie urgenţă care necesită un împrumut, un astfel de credit este o variantă de avut în vedere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă