7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCine sunt concurenții sezonului 2 „Survivor România”

Cine sunt concurenții sezonului 2 „Survivor România”

 

 

Emisiunea va intra în grila postului în prima parte a anului 2021. Deși nu este cunoscută încă data premierei, au fost anunțați toți participanții.

 

Cine formează echipa Faimoșilor

 

Cântăreț de succes, compozitor și producător muzical prolific, Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. A avut de-a lungul timpului o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera mai multor artiști români. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, la doar 12 ani întră în taraful clubului Constanța, la 13 ani mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha. 

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy  cu Kat DeLuna,  „Dame”. Costi Ioniță spune acum „Da!” unei noi provocări uriașe, atipice pentru parcursul lui – „Survivor România”. 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! <Survivor România>  va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

            

Cătălin Moroșanu este alt nume puternic ce va ajunge în Republica Dominicană pentru a dovedi că nimic nu îi stă în cale și că merită titlul de „Supraviețuitor”. Exersat în ringul de kickbox, celebrul luptător la categoria grea și fost jucător de rugby a obținut zeci de titluri impresionante.  Una dintre cele mai carismatice vedete din România, acesta a participat, în calitate de concurent,  într-o serie de emisiuni de succes, în cadrul cărora a surprins prin caracterul frumos, prin modul direct în care își face cunoscute opiniile, prin priceperea de a ieși cu umor și cu fruntea sus din orice încercare. 

            „Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea <Survivor România>”, a declarat Cătălin Moroșanu. 

            O prezența atletică în acest show extraordinar este Cosmin Stanciu, care,  la 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF. Practică acest sport, karate, de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex,  la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.    

„<Survivor România> este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a spus Cosmin Stanciu. 

 „Survivor România” este un reality show care a cucerit milioane de telespectatori îmbinând fericit elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, într-un peisaj exotic, concurenții aflându-se departe de confortul cu care erau obișnuiți și în imposibilitatea de a comunica în vreun fel cu cei de acasă. 

Solistă și compozitoare, Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

Cele patru albume lansate de-a lungul carierei sale (“Saxobeats”, “Unlocked”, “Alesta, Mami”), zeci de single-uri de top  și colaborări cu artiști consacrați precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva,  toate acestea fac parte din activitatea unei artiste de top. A venit timpul pentru o nouă provocare uriașă, “Survivor România”!

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declară Alexandra Stan.

Se poate spune despre  Roxana Nemeș că este un artist complet; aceasta cântă de la o vârstă fragedă, părinții ei fiind cei care i-au descoperit talentul, în momentul în care aceasta a cântat, la vârsta de patru ani, în fața a peste 2000 de spectatori. Au urmat opt ani de balet, periodă în care a câștigat numeroase concursuri de muzică și dans. Recent, telespectatorii au putut-o revedea pe Roxana Nemeș în postura de concurentă la  “Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune în cadrul căreia și-a etalat abilități stilistice și și-a argumentat alegerile vestimentare făcând față  cu brio încercărilor competiției.

Succesul pe plan artistic l-a cunoscut în anul 2010, cu primul single “Give a little more”, care a fost semnat cu cea mai mare casă de producție din Franța.  După această perioada, artista a strâns în palmares, numeroase premii în cadrul “Romanian Top Hits”, dintre care amintim  “Best New Act” și “Best Girl Act” .

A răspuns provocării “Survivor România” pentru că are o fire de luptătoare și își dorește să dovedească tuturor că este o învingătoare.

“Motivul pentru care particip la <Survivor România> este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului… Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață. Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a spus Roxana Nemeș despre experiență care o va aștepta în Republica Dominicană.

Amna (Andreea Cristina Frunzareanu) este una dintre îndrăgitele artiste ale industriei muzicale pop din România, se bucură constant de aprecierea fanilor lansând hit după hit, ce însumează milioane de accesări în mediul online. Impulsionată de pasiunea pentru muzică, cu o personalitate puternică și o energie debordantă, s-a dedicat studiului muzicii încă de la o vârstă foarte fragedă.

Determinată și cu o deschidere impresionantă către nou, Amna a debutat în industria muzicală și a cucerit topurile în anul 2012 cu melodia “Tell me why”, un featuring realizat cu Tom Boxer. Single-ul s-a bucurat de un uriaș succes, pozitonandu-se  zile la rând pe primele locuri în topurile radiourilor din țară, cât și din străinătate, în țări  precum Spania, Argentina, Tunisia, Armenia sau Polonia.

Cariera sa a luat un avant fulminant, odată cu cel de-al doilea single lansat, “She bangs”, care a devenit rapid unul dintre hiturile verii în țară, dar și pe plan internațional. Printre cele mai de succes piese ale artistei se numără: „În oglindă„ „La capătul lumii„ (feat. Robert Toma), „Nu poți să mă uiți„, „Banii„ (feat. Dorian Popa), Milioanele de suflete„(feat Edward Sanda), “Cumpăr timp” și “Cealaltă ea” (feat Dorian Popa).

Cu o carieră artistică strălucitoare, Amna și-a luat inima în dinți și a spus “Da!” unui show în care va trebui să-și depășească limitele de orice fel.

“Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Nu am mai călătorit de un an și ceva și, când a venit această propunere, am zis că o astfel de experiență mă va întări și mă va ajută să îmi descopăr limitele. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică. Sunt un om extrem de bun, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez în echipa, sunt o fire constructivă, sunt sensibilă, s-ar putea să plâng dacă țipă cineva la mine. Voi face față cu greu lipsurilor, dar merg acolo cu dorința de a reuși”, a declarat Amna. 

Supranumit „Banderas de Romania”, datorita aspectului fizic si sarmului care il caracterizeaza in orice imprejurare,  Culita Sterp a acceptat provocarea “Survivor” si este pregatit sa dovedeasca, pe traseele din Republica Dominicana, ca are, pe langa talent artistic, adevarate abilitati sportive si de supravietuire.

In varsta de 28 de ani, Culita Sterp este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, piesele sale aflandu-se constant in top trendind pe YouTube, cu milioane de vizualizari.  Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Sibiu, si-a urmat mare pasiune: muzica. Carismatic, sincer, direct, mereu atent la oamenii de jurul lui,  Culita Sterp isi propune sa  <supravietuiasca> in jungla si sa vina acasa cu trofeul.

 

“Am crescut in mijlocul naturii, am stat fara mancare pe camp, avand grija de oi; cred ca acest concurs mi se potriveste cel mai bine, sunt pregatit pentru el de cand eram copil. Sunt ambitios, curajos si duc la bun sfarsit ceea ce imi propun. Sunt bun la suflet si am incredere in oameni care de multe ori ma dezamagesc. O sa-mi lipseasca mancarea, familia, prietenii, dar sper sa castig. Eu merg cu ganduri bune”, a spus Culita Sterp.

 

 

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii romanesti. Are in palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la barna la Campionatul Mondial de Gimnastica Artistica din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 si o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Londra din 2009. S-a retras din viata sportiva la doar 18 ani inaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, dupa numeroase accidentari.

In varsta de 27 de ani, este pregatita acum sa infrunte jungla din Republica Dominicana, pentru a demonstra ca si femeile pot supravietuit in conditii greu de imaginat.

 

“Cred ca voi face fata acestei provocari. Am foarte multa rabdare cu oamenii in viata de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i intelege. Sunt sensibila, dar compensez prin forta fizica, sunt toleranta si vad partea buna a lucrurilor. Cel mai mult imi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru ca noi vorbim zilnic. Imi este frica sa nu ma accidentez pe trasee, incerc sa analizez care este cea mai buna abordare a lor”, a declarat  Ana Porgras.

 

 

Zannidache Edmond, alintat de prieteni si de fani „Zanni”, este un reprezentant foarte iubit al tinerei generatii de artisti, lansati de Alex Velea, in proiectul – „Golden Boy Society”.  In varsta de 23 de ani,  grec de origine, Zannidache are o poveste de viata impresionanta. Abandonat intr-un orfelinat, a supravietuit in conditii dificile, fara iubirea parintilor, dar cu visuri pe care a reusit, prin multa munca si ambitie, sa le transforme in realitate. Crede cu tarie in forte sale si spune ca toata viata s-a pregatit pentru acest show extrem.

 

“Mi-am dorit experienta <Survivor Romania>, presimteam ca o voi trai, chiar daca nu stiam cand se va intampla acest lucru. Viata mea a fost <Survivor>, pentru ca  eu am parcurs niste incercari demne de <Survivor>. N-am mancat mult la viata mea, am dormit pe unde am apucat, am avut in fiecare zi grija sa am si a doua zi ce manca si unde sa dorm. Sunt obisnuit sa lupt pentru supravietuire”, a declarat Zannidache.

 

Jador ( numele real – Remus Ionut Dumitrache) s-a bucurat de un succes urias odata cu participarea acestuia in cadrul reality show-ului “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Cantaretul a devenit un nume cu greutate in industria muzicala autohtona, piesele acestuia ajungand,  imediat dupa lansare, pe primul loc in trendigul din Romania. La scurt timp de la debutul lui in industria amuzicala a reusit sa surcalseze artisti cu greutate din Romania, videoclipurile de pe YouTube insumand sute de milioane de vizualizari. Absolvent al Facultatii de Relatii Internationale si cu un master in Studii economice, Jador are o poveste de viata impresionanta, in care instictul de luptator i-a adus succesul, in ciuda greutatilor cu care acesta s-a confruntat de-a lungul timpului.

“Mi-am dorit  sa intru in competitia <Survivor Romania> pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta”, a spus Jador.

 

Majda Aboulumosha este un om complex, actrita, om de televiziune, mama si va fi, cu siguranta, o prezenta exotica in jungla din Dominicana. Majda este cunoscuta atat din postura de moderator al unor emisiuni de success, cat si prin participarea in show-uri in cadrul carora s-a facut remarcata prin spontaneitate, talent si, nu in ultimul rand, prin frumusete.

Are o poveste de viata impresionanta, a dovedit ca este o adevarata luptatoare, copilaria i-a fost marcata de abandonul tatalui pe care l-a regasit, dupa ani de zile, dupa indelungi cautari.

“Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna ( n.r. – referire la  echipa Faimosilor)  sa  fie bine. Sper din suflet  ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari”, spune Majda.

 

Actrita, vedeta de televiziune si antrenor de fitness, cu o experienta indelungata in industria sanatatii si fitness-ului, dupa 12 ani in care a practicat kickboxing,  Simona Hapciuc spune “Da” provocarii de a-si depasi limitele, in competitia “Survivor Romania”. Cunoscuta publicului ca protagonista in cadrul unui sitcom  longeviv, “Trasnitii”, faimoasa Simona Hapciuc imbratiseaza acum cu optimism o provocare uriasa.

“Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus  la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la <Survivor Romania> este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice”, spune Simona Hapciuc.

 

 

Cine face parte din echipa Războinicilor

 

Inca necunoscuti publicului larg, curajosi si hotarati in demersul lor, cei 12 Razboinici au profesii, povesti de viata si preocupari foarte diferite, dar pe toti ii conduce dorinta de a demonstra ca sunt niste luptatori si ca merita sa se afle in aceasta competitie.

Marilena Cuciurean, in varsta de 25 de ani, este multipla campioana la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de sase ani. In prezent este instructor fitness si detine propria ei sala de sport la Vatra Dornei, locul unde ii invata si pe altii cum sa se disciplineze si sa obtina rezultate.

“M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitiva, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred in abilitățile mele și in capacitatea de a duce orice provocare pana la capat!”, declara aceasta.

 

Giorgiana – Elena Lupu are 24 de ani, s-a nascut in Bacau si s-a luptat de la o varsta frageda cu greutati , crascand intr-un centru de plasament. 

Sportul a fost modalitatea prin care a reusit sa atraga atentia celor din jur si sa evolueze uluitor . Cu peste 80 de medalii la competitii de bob si atletism, a dovedit deja ca este o invingatoare. In timpul liber, scrie poezii, tanara reusind sa publice si  o carte.

“M-am înscris la <Survivor Romania> pentru că este o emisiune care tine mult de pregatirea psihica;  imi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred ca voi face tot posibilul sa ma descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea si echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”, a declarat Georgiana-Elena Lupu.

 

Roxana Georgiana Ghiță, in varsta de 22 de ani, este pasionata de sport, a practicat de-a lungul anilor rugby, inot, tenis, kickboxing, baschet, schi. A fost olimpica la matematica, dar a decis sa isi urmeze marea pasiune: pictura. A intrat la Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictura, dar a renuntat dupa doi ani, pentru a se dedica sportului. In prezent este studenta (cursuri de Performanta Sportului si Coaching, in Anglia) si  instructor de fitness.

  “Imi doresc foarte tare sa imi dovedesc mie, dar si celor din jurul meu, ca sunt o persoana puternica si ca sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slabiciuni. Dincolo de partea sportiva, consider ca experienta <Survivor Romania> va fi o <detoxifiere> a corpului si a spiritului si o meditatie incredibila”, a declarat Roxana Ghita.

 

Maria Hîngu are 25 de ani si este  asistent manager al unei cafenele. Pasiunea pentru sport vine din copilarie, a facut patru ani de handbal in scoala generala si baschet in timpul liceului. Astfel de activitati sportive au disciplinat-o, au facut-o sa aprecieze ideea de echipa,  sa gandeasca strategic si sa isi urmareasca perseverent scopurile.

“M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut sa îmi doresc cu adevărat sa fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul ca pot câștiga și îmi doresc sa fac asta”, a spus Maria Hîngu.

 

               Szidonia Szasz are 26 de ani si este de profesie tehnician maseur. E nascuta in  Brasov si  are o sora geamana. A practicat trei ani de atletism, apoi s-a indreptat catre dans modern si latino si street workout. De cinci ani practica kickboxing. Se impletesc in ea agilitatea, gratia si nu in ultimul rand vointa de a reusi.

“Am ales sa particip la <Survivor Romania> pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa”, a declarat Szidonia Szasz.

 

Andreea Moșneagu are 31 de ani si este de profesie politist de frontiera. Este originara din Suceava, dar a venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Stiinte Politice si Administrative. Este pasionata de motociclism, merge regulat la sala de sport si a practica kickboxing, pentru a fi in forma. Mizeaza in acest concurs  pe dorinta de a castiga si a demonstra ca este un concurent redutabil.

“Am o personalitate puternica si un caracter de fier. Am fost, sunt si voi fi mereu o luptatoare, o adevarata razboinica. Am sa lupt pana la final si sunt sigura ca voi castiga!”, spune Andreea Mosneagu.

 

Alin Sălăjean are 35 de ani si este prezentator de evenimente. Este casatorit si, in prezent, locuieste la Cluj. A lucrat si in televiziune si a prezentat la un radio din Cluj  propria sa emisiune. Considera ca aceasta competitie este, in primul rand, o competitie dusa la nivel psihic si isi doreste sa demonstreze ca o minte ascutita si un psihic de fier pot face minuni.

“Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Imi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, in momentul in care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevarati”, a declarat Alin Salajean.

            

   Albert Oprea are 23 de ani  si este antreprenor. Nascut in Bucuresti, este pasionat de mic de actorie si sport. Lumea business-ului il fascineaza, astfel ca nu intamplator a urmat  studii universitare in administrarii afacerilor.

“De mic am fost atras de lucrurile marete, greu de atins, de cele mai mari provocari. <Survivor Romania> mi se pare cea mai mare provocare din viata mea si nu m-am inscris doar cu gandul sa apar la televizor, ci m-am inscris cu gandul de a castiga competitia”, a spus acesta.

 

Sorin Pușcașu, 30 de ani, este director de marketing in industria fashion-ului. A practicat fotbal 10 ani, si-a dorit sa faca performanta in acest domeniu sportiv,  dar la 18 ani a fost diagnosticat cu suflu sistolic si a fost nevoit sa ia o pauza, in urma careia  a renuntat definitiv la fotbal. Considera ca arma cea mai eficace in orice incercare este umorul si puterea de a vedea mereu partea plina a paharului.

“M-am înscris la <Survivor Romania> pentru ca sunt o fire competitiva și ambitioasa, este o provocare in a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unica și ma simt norocos ca pot participa. Sunt o persoana care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper ca voi putea face haz de necaz și in situațiile limita din competiție”.

      

Lucian Barbu are 33 de ani si este profesor de inot. A trecut prin episoade dificile in copilarie, unele marcandu-l profund. La 11 ani, diagnosticat cu hepatita A, a fost nevoit sa stea acasa cateva luni. Reintors in mediul scolar a trecut prin experienta traumatizanta a marginalizarii, ceilalti copii considerandu-l  contagios. Au urmat si alte incercari care l-au marcat, dar considera ca toate greutatile nu au facut decat sa il faca mai puternic.

“Consider ca aceasta baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapa a vietii mele, un examen de care am nevoie pentru a reusi sa ajung la un alt nivel de autocunoastere si pentru a-mi cladi si mai mult caracterul”, a spus acesta.

          

Mariano Starlin Belen  Medina este originar din Republica Dominicana, are 37 de ani si este instructor fitness si zumba, si percutionist. A studiat psihologie industriala si resurse umane. Este casatorit cu o romanca si impreuna au o fetita de 5 ani. Dupa mai mult de un deceniu in care a trait in Romania, spune ca simte romaneste. Dar il incearca o bucurie uriasa ca se intoarce in tara unde a vazut lumina zilei.

“Particip la <Survivor Romania>  pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani “, a declarat acesta.

 

Musty Camara are 39 de ani si este de profesie inginer de sunet. Cu o poveste de viata impresionanta, cu o copilarie si adolescenta traite in mai multe tari, dupa moartea tatalui sau, survenita cand el avea doar doi ani, Musty Camara are un spirit liber si neinfricat.

La doar 15 ani a plecat din confortul familiei sa studieze si sa munceasca, a facut naveta intre Franta si Coasta de Fildes, stabilindu-se cativa ani mai tarziu in Tenerife. Are trei copii si din 2015 a revenit in tara in care s-a nascut, Romania. Pentru fiii sai isi doreste sa vina acasa cu trofeul <Survivor Romania>.

“Merg la <Survivor Romania> in primul rand pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah si Bryan. Vreau sa imi depsasesc conditia fizica si mentala, sa ma reconectez cu natura de care imi este foarte, foarte dor. Cu siguranta intru intr-o competitie dura, care imi va forta toate limitele”, a spus acesta.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Naționala Under-19 a încheiat Turul de Elită cu o victorie în fața Croației! Elevii lui Adrian Dulcea au ratat calificarea la EURO

Selecţionata României Under-19 a încheiat Turul de Elită al Campionatului European de fotbal cu o victorie cu 1-0 obținută în fața Croației, la Varazdin....
Ultima oră
Pe aceeași temă