7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCine este protagonista sezonului doi a serialului „Bridgerton”

Cine este protagonista sezonului doi a serialului „Bridgerton”

Netflix și producătorii serialului „Bridgerton” au ales o tânără actriță, în vârstă de 25 de ani, pe numele ei Simone Ashley.

Aceasta va interepta personajul Kate Sharma, descris oficial într-un mod care stârnește curiozitate absolută:

 

„Abia venită în Londra, Kate este o femeie deșteaptă, hotărâtă, care nu suferă proștii – nici măcar pe Anthony Bridgerton.”

 

Filmările pentru al doilea sezon al serialului sunt programate să înceapă primăvara aceasta în Londra, iar povestea se bazează pe următoarea carte din seria autoarei Juliei Quinn, „Vicontele care mă iubea”. Aici, Lord Anthony Bridgerton este în căutarea vicontesei sale.

 

Conform celor de la Deadline, echipa de producție a dorit să integreze și alte origini în producție, în cazul de față vorbim de o tânără de origine indiană. Astfel au decis ca numele personajului să fie schimbat în Kate Sharma, deși în original era Kate Sheffield. 

 

Simone Ashley a devenit cunoscută în urma interpretării Oliviei Hanan într-o altă producție Netflix – Sex Education. Actrița confirmat știrea zilele trecute distribuind pe Instagram anunțul făcut de Deadline.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă