16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleChiricheş, dorit de Arsenal, ar putea ajunge la Juventus

Chiricheş, dorit de Arsenal, ar putea ajunge la Juventus

Vlad Chiricheş ar putea ajunge la Juventus Torino, deşi este dorit şi de Arsenal. Gruparea din Italia a luat legătura cu Tottemham, echipa la care joacă românul, pentru a intermedia transferul fundaşului. Italienii nu sunt dispuşi să plătească mai mult 6,4 milioane de lire sterline.

Campioana Italiei doreşte un împrumut al fundaşului, cu opţiune de cumpărare. Totodată, tranzacţia ar trebui să aibă loc în ianuarie, numai în situaţia în care Juventus se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul goal.com

În acest moment, gruparea torineză este pe locul 3 într-o grupă din care mai fac parte Atletico Madrid, Olympiacos Pireu şi Malmo FF.

De un împrumut al românului mai este interesată şi Internazionale Milano, potrivit unei informaţii apărute, săptămâna trecută, pe blogul jurnalistului italian Gianluca di Marzio.

De asemenea, conform presei engleze, clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe fundaşul Vlad Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere suma de 8,5 milioane de lire sterline (aproape 11 milioane de euro) pentru internaţionalul român, scrie Mediafax.

Chiricheş, care împlineşte vineri 25 de ani, a fost achiziţionat de la Steaua în vara anului trecut, în schimbul a 8,5 milioane de lire sterline.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă