Chelsea Green se recuperează în bikini

Una dintre starletele galelor WWE, Chelsea Green, dă knock-out și pe Instagram! Bomba sexy își încântă fanii de pe internet cu poze răvășitoare și extrem de incitante, spre deliciul tuturor.

Share

Rl online 0 comentarii

19.01.2021 - 20:00

Deși luptătoarea se află în recuperare, ea își face timp și pentru internauți, pe care îi ține în suspans cu postările de pe rețelele de socializare. Tânăra de 29 de ani a debutat în show-ul SmackDown în luna noiembrie a anului trecut, însă și-a rupt încheietura mâinii, iar acum trage tare pentru a reveni în ring.

Ea a spus la acea vreme: „La fel ca restul carierei mele, nu aș fi putut avea un debut ușor”.

Chiar dacă fanii așteaptă cu nerăbdare întoarcerea canadiencei în ring, până atunci se pot delecta cu postările incendiare ale luptătoarei de pe Instagram. Ea îi ține la curent cu vizitele frecvente de la plajă, de unde pozează în costume de baie minuscule care îi acoperă formele apetisante. Fanii chiar au supranumit-o „regina bikinilor”, iar cea mai recentă postare a vedetei nu o dezminte de acest apelativ.

Cu titlul: „Noua mea fotografie preferată doar până la următoarea nouă fotografie preferată!”, starleta a pozat seducător pe nisip, scoțând în evidență cea mai sexy armă a ei: fundul bombat și tonifiat.

Comentarii