14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăLifestyleCele mai importante sortimente de ceai ce pot fi găsite într-un magazin...

Cele mai importante sortimente de ceai ce pot fi găsite într-un magazin de ceaiuri

Un astfel de loc este magazinul Laboratorul naturii. In acest magazin de ceaiuripoti gasi sortimente ce iti fac dimineata mai frumoasa, ceaiuri naturale ce au proprietati vindecatoare, dar si cafea de origine sau cafea aromatizata cu arome deosebite de ciocolata, alune, whiskey, sirop de artar,banane si nu numai.
Un asemenea magazin te tenteaza cu o colectie bogata de sortimente deosebite de ceai de calitate, cafea, dar si accesorii pe care le poti oferi cadou iubitorilor de ceai sau cafea!
 
Ceaiul verde – Ceaiul cu multiple beneficii asupra sanatatii
Ceaiul verde este cunoscut atat pentru proprietatile sale benefice asupra organismului, cat si pentru popularitatea sa. Acest ceai este excelent pentru o pauza binemeritata, dar are si efecte antioxidante si de imbunatatire a functiilor cerebrale.
Ceaiul verde creste rata de metabolizare a organismului, amelioreaza unele boli de piele, imbunatateste sanatatea dentara si este excelent pentru persoanele care vor sa slabeasca.
Aceasta bautura poate fi gasita in magazinul “Laboratorul naturii” intr-o multime de sortimente tentante de ceai verde gustos.
 
Ceaiul negru – Excelentul inlocuitor al cafelei de dimineata
Desi provin din acelasi arbust, ceaiul negru, alb si verde sunt diferite atat la gust, cat si in ceea ce priveste beneficiile oferite de ficare.
Poti gasi in acest magazin o mare varietate de sortimente de ceai negru, toate de o calitate superioara, la preturi accesibile.
Devenit din ce in ce mai popular, ceaiul negru ofera beneficii precum stimularea activitatii cerebrale, protejeaza sanatatea inimii, ale proprietati antioxidante si reduce colesterolul.
 
Ceaiul Rooibos – Ceaiul cu proprietati anti-inflamatorii si antioxidante
Ceaiul Rooibos se gaseste in magazinul de ceai Laboratorul Naturii si sub denumirea de Ceai Rosu African. Bautura ce contribuie la sanatatea inimii este capabila sa ajute la scaderea tensiunii si sa imbunatateasca circulatia.
Acest ceai nu trebuie sa lipseasca din dulapul vostru, fiind o bautura gustoasa, dar excelenta si pentru cei ce vor sa isi mentina o sanatate optima a sistemului digestiv.
Mai mult decat atat, ceaiul Rooibos ajuta la pierderea in greutate, ajuta la tratarea alergiilor si mentine tineretea parului si stralucirea frumoasa a pielii.
 
Ceaiul Matcha – Bautura ce vindeca si protejeaza ficatul
Ceaiul Matcha reduce riscul de cancer la san, are proprietati ce vindeca si protejeaza ficatul, dar previn si retentia de apa din organism.
Opteaza pentru o ceasca de ceai Matcha dimineata si incepe-ti ziua in forta! In magazinulele de ceai gasesti atat ceai Matcha, cat si accesorii pentru a prepara aceasta bautura cu totul si cu totul deosebita.
 
Ceaiurile Well Being si Ayurvedice
Daca esti genul de persoana care iubeste echilibrul in viata, atunci ceaiurile Well Being si Ayurvedice sunt ideale pentru tine. Bauturile acestea nu contin cafeina, deci pot fi consumate in orice moment al zilei.
Alcatuite din ierburi, fructe si condimente, ceaiurile Ayurvedice sunt ideale pentru curatarea organismului, pentru relaxare, dar si pentru a inlocui banala apa cu o bautura sanatoasa, dar delicioasa.
 
Ceaiul Oolong si cum ajuta el la cresterea rezistentei mentale
Ceaiul Ooolong are o multime de beneficii, el fiind foarte apreciat si consumat in China. Frunzele de ceai Oolong contin  catechine si cofeina, iar acest lucru face din bautura sa fie una plina de antioxidanti.
Consumul de ceai Oolong ajuta la pierderea in greutate prin arderea grasimilor, el fiind genul de bautura care ajuta organismul sa fie pus in miscare. Ajuta la reducerea colesterolului, iar impreuna cu un stil de viata sanatos si cu o dieta echilibrata, ceaiul Oolong creste rezistenta mentala.
Asa ca, daca vrei sa faci fata cu succes unor perioade mai dificile, alege unul dintre sortimentele de ceai Oolong.
 
Ceaiurile de fructe
De gustul ceaiurilor de fructe nu cred ca mai este necesar sa discutam. Aceste bauturi ne aduc aminte de copilarie, de povestile bunicilor si de frumoasele vacante pe care le petreceam sub aripa protectoare a acestora.
Ceaiurile cu arome de fructe te pot duce si cu gandul la vacante exotice sau cu gandul la sarbatorile de iarna.  Magazinul “Laboratorul Naturii” iti ofera o multime de sortimente de ceai precum: mango, papaya, ananas, portocale, kiwi, fructe de padure, cocos, struguri, macese si  multe altele.
Partea buna este ca acest ceai poate fi consumat pe post de bautura racoritoare (Ice-Tea) sau pe post de ceai fierbinte, ideal pentru serile racoroase!
 
Ceaiurile care infloresc
Cauti un cadou deosebit sau un ceai pentru tine care sa fie special? Ei bine, ceaiurile care infloresc sunt deosebite, iar gustul acestora este unul pe masura.
Daca vrei sa impresionezi pe cineva drag cu un cadou special, aceste ceaiuri care infloresc poate fi cadoul perfect!
 
Cafea de origine
In oferta magazinelor de cafea si ceai gasesti si cafea de origine proaspat prajita, ideala pentru iubitorii de cafea, dar si de arome deosebite.
Atent selectionate, boabele sunt obtinute de pe plantati din Columbia, Peru si Brazilia. Nu ezita sa alegi din sortimentele de cafea de calitate superioara si rasfata-te cu o ceasca delicioasa de cafea!
 
Accesorii si Cadouri
In aceste magazine online gasesti si sectiuni dedicate accesoriilor si cadourilor. Poti gasi aici filtre si infuzoare pentru ceaiuri preparate perfect, dar si cani de ceai si cafea. Seturile de cani pot fi daruite cadou sau le poti cumpara pentru a le oferi oaspetilor o cana de ceai facuta in casa si oferita intr-o cana frumoasa.

Cele mai citite

Bijuterii: Expresii de eleganță și simboluri ale rafinamentului personal

Bijuteriile, aceste minunate accesorii, sunt mai mult decât simple ornamente. Ele sunt reflecții ale culturii, eleganței și personalității, care traversează timpul aducând cu ele...

Bugetul Agriculturii, suplimentat cu un miliard de lei pentru subvenţiile fermierilor. Barbu: plăţile, de săptămâna viitoare

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, suplimentarea cu un miliard de lei a bugetului Ministerului Agriculturii pentru plata subvenţiilor de 100 de euro...

Brașovul e singurul oraș din țară intrat în cursa pentru a deveni Capitală Verde Europeană

Brașovul, o nouă tentativă pentru a deveni Capitală Verde Europeană. Este singurul oraș din România care a trecut de prima etapă de evaluare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă