14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai frumoase aranjamente cu flori de vara in cutii elegante

Cele mai frumoase aranjamente cu flori de vara in cutii elegante

Vara este anotimpul preferat al majoritatii oamenilor. Este perioada in care cei mai multi se bucura de vacante, in care plimbarile pe malul marii, la apus si la rasarit sunt la ordinea zilei, in care parcurile sunt pline de oameni care vor sa admire natura. Indiferent ca alegeti sa va petreceti concediul de vara la munte, la mare sau intr-o alta tara, probabil ca si voi stiti care sunt avantajele de a pleca in vacanta in aceasta perioada. 

Vara este speciala si din alt punct de vedere: petrecerile pana in zori. Probabil ati observat si voi ca vara, oamenii au mai mult chef de stat cu prietenii, petrecerile de orice fel sunt mai animate, distractia este ,,la ea acasa”. Asa ca este foarte probabil sa fiti invitati la cat mai multe zile de nastere, onomastice, la aniversari, la baby-showers, la botezuri, la nunti si lista continua. Unele petreceri nici nu au nevoie de un motiv, insa cu siguranta, toti se vor bucura de prezenta celorlalti. 

Si probabil ati inceput deja sa va aduceti aminte daca aveti vreo petrecere la care ati fost invitati de ceva timp sau daca urmeaza ziua de nastere a cuiva drag ori vreo aniversare. Stim ca deja ati inceput sa va ganditi si la cadouri. Da, cateodata este greu sa alegeti cadoul perfect, indiferent de ocazie si indiferent cine este persoana careia i-l veti darui. Asa ca vrem sa va ajutam si sa va sugeram cele mai frumoase flori in cutii de pe maisondor.ro, pentru doamnele si domnisoarele dragi voua. Insa nu orice fel de flori, ci flori de vara. 

Florile in cutii au o eleganta si o frumusete aparte si nu vor reprezenta doar un cadou ce va bucura ochii si sufletul, dar si o decoratiune ideala pentru casa, timp de cateva zile. Iar florile de vara reprezinta adevarate explozii de culoare, care vor fi pe placul oricui. In continuare va prezentam trei dintre preferatele noastre! 

Cutia Cu Eremurus Si Allium Galben din colectia Desire reprezinta cel mai bine aranjamentele de vara. Cuprinde toate culorile acestui anotimp si mare parte din florile specifice lui. Va garantam ca o sa fiti placut surprinsi de frumusetea florilor, de mirosul lor inconfundabil, iar persoana care va primi un astfel de aranjament este cu siguranta o norocoasa. 

Sunteti in cautarea unor flori in culori pastelate? Atunci alegeti o Cutie Cu Trandafiri Si Lisianthus Crem. Miroase extrem de bine, arata exceptional si are si un pret foarte bun. In plus, veti primi si o punga si o felicitare cadou. 

Si nu in ultimul rand, o Cutie Cu Matthiola Si Bujor Roz. Bujorii sunt flori pe care nu ii gasiti tot timpul anului, asa ca profitati cat mai mult de perioada lor si daruiti-le persoanelor dragi astfel de flori. Este un aranjament in culori superbe si care miroase foarte bine. 

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de flori de vara in cutii si speram sa le surprindeti in mod placut pe doamnele si domnisoarele dragi voua. Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste aranjamente florale! 

Cele mai citite

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă