15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăLifestyleCele mai bune echipe de DOTA 2 pe care să pariezi în...

Cele mai bune echipe de DOTA 2 pe care să pariezi în acest an!

Chiar dacă fanii Dota 2 nu se așteptau ca acest lucru să aibă un efect asupra jocului lor preferat, chiar și acest domeniu a fost afectat într-o oarecare măsură.

Similar cu aproape tot orice domeniu de activitate, scena din Dota 2 a fost complet schimbată în ultimele luni. În loc să urmărim unele dintre cele mai mari evenimente LAN din lume, fiecare turneu este acum organizat online. În plus, Valve a decis să suspende circuitul Dota 2 Pro și chiar să amâne The International 10. În mod similar, jocurile eSports Romania au resimțit un mic declin.

Inutil să menționăm că toate acestea au avut un efect dramatic asupra clasamentului echipelor de Dota 2. Unele echipe s-au ridicat aproape de vârf, în timp ce altele chiar s-au desființat datorită imposibilității de a lua parte la evenimentele online.

Haideți să vedem care sunt cele mai bune echipe de DOTA 2 pe care să pariezi în acest an!    

1.  Team Secret

Dacă trebuie să alegi una dintre cele mai bune echipe de DOTA 2 pentru a paria, alege fără să ai dubii Team Secret. Condus de Puppey, Team Secret este una dintre cele mai dominante forțe din Dota 2.

În ultimii ani, puterea europeană a dominat scena internațională, motiv pentru care mulți oameni consideră că aceasta este una dintre echipele preferatele la nivel internațional.

Singura preocupare cu care te poți întâlni dacă vrei să pariezi pe Team Secret este că de câștig sunt mari, însă nimeni nu îți poate garanta succesul. Acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător, mai ales pentru pariorii experimentați.

 

2.  Virtus.Pro

A doua cea mai bună echipă de Dota 2 pe care poți paria este Virtus.Pro. Ceea ce este fascinant la giganții CSI este că organizația și-a schimbat lista după TI 9. Deoarece majoritatea oamenilor au crezut că vicepreședintele are o echipă de vis, nu au putut să se ridice la nivelul așteptărilor după ce nu au reușit să câștige cel mai prestigios turneu Dota 2.

Astăzi, lista este alcătuită din jucători tineri și cu experiență. Inutil să spun că sunt încă cea mai dominantă echipă din regiunea lor.

 

3.  TNC Predator

TNC Predator este una dintre cele mai bune echipe Dota 2, clasându-se simultan și în topul celor mai remarcabile echipe din Asia de Sud-Est. Kim „Gabbi” Villafuerte și coechipierii săi au fost considerați a fi una dintre cele mai promițătoare echipe din 2020.

Cu toate acestea, nu au putut să-și arate întregul potențial din cauza pandemiei Covid-19. Dacă decizi să pariezi pe TNC, trebuie să te asiguri că sunt pe linie. Aceasta nu este una dintre echipele care continuă să aibă performanțe bune, deci fii precaut.

 

4.  Evil Geniuses

Scena nord-americană de Dota 2 nu a mers prea bine în ultimii ani. Există o singură echipă care poate merge de la picior la picior cu puterile europene, și asta este Evil Geniuses.

Evil Geniuses a găzduit unele dintre cele mai bune talente individuale din Dota 2, cum ar fi Artour „Arteezy” Babaev. Acesta este motivul pentru care oamenii aleg deseori organizația NA ca alegere de pariere.

 

5.  Elephant

Trecând de la divizia europeană la divizia chineză, ne îndreptăm atenția asupra uneia dintre cele mai bune echipe noi din 2021. Elephant s-ar putea să nu fie un nume pe care îl recunoști, cu toate acestea, echipa prezintă unii dintre cei mai buni jucători chinezi de Dota 2 din lume.

Organizația Elephant a avut un început controversat. Echipa trebuia să fie o întreprindere comună între 4 Angry Men și Elephant, cu toate acestea, după un dezacord din 15 noiembrie, 4 membri Angry au renunțat la proiect.

Drama nu se oprește aici, deoarece din cauza problemelor legate de taxele de transfer, mutarea lui Zhang „Eurus” Chengjun de la Vici Gaming la Elephant a fost amânată. Pentru cei care nu știu, Eurus a fost cunoscut anterior ca Paparazi. Da, legendarul jucător de transport.

Elephant are și Yang, Fy, Redpanda și Somnus M. Acesta din urmă este unul dintre cei mai mari mid-laners din toate timpurile. Pe hârtie, Elephant nu este doar una dintre cele mai bune echipe Dota 2 din Divizia superioară chineză DPC, ci și din lume.

După formarea sa în noiembrie 2020, s-au clasat pe locul al doilea la Campionatul Profesional CDA-FDC, pierzând cu puțin în fața PSG.LGD. Echipa a continuat apoi să câștige OGA Dota PIT S4: China și China Dota2 Pro Cup Sezonul 2 într-un mod convingător.

 

6.  Sadboys

Dacă iubești jucătorii de la vechea școală de Dota 2, în special cei regiunea nord-americană, atunci Sadboys va fi probabil cea mai potrivită echipă de urmărit în 2021.

Sadboys prezintă unele dintre cele mai recunoscute nume, datorită jucătorilor vechi care au mai multă experiență decât majoritatea celorlalte echipe tinere combinate. Echipa se mândrește cu Old Man Fear, alias Clinton „Fear” Loomis, Moo, Sneyking, dnm și, ai ghicit, Peter „ppd” Dager.

De fapt, ppd a revenit la competitivul Dota 2 în ianuarie 2021 și este căpitanul Sadboys. Va fi extrem de interesant să vedem ce face Sadboys în Divizia Superioară a DPC America de Nord în 2021.

 

7.  OG

OG nu a câștigat niciun turneu mare de Dota 2 în 2020, în ciuda faptului că a ocupat locului 2 de mai multe ori. Deci, de ce este OG în fruntea listei pentru cele mai bune echipe Dota 2 de urmărit în 2021?

Atât la International 8, cât și la International 9, OG și-a prezentat talentul excepțional și înțelegerea profundă a mecanicii Dota 2.

Împotriva tuturor cotelor posibile, Johan “N0tail” Sundstein și echipa sa au câștigat The International 8 și, în 2019, au devenit prima echipă care a câștigat două Internationals.

În ciuda unor rezultate îndoielnice în 2020, un an de turnee regionale online, ar fi absolut nebunesc să nu luăm în considerare faptul că OG nu este una dintre cele mai bune echipe de Dota 2 care intră în sezonul DPC 2021.

 

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

FCSB a primit medaliile și trofeul de campioană a României la fotbal. Gigi Becali preocupat de parcursul echipei în cupele europene

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, sâmbătă, după partida cu CFR Cluj, pierdută cu scorul de 0-1, la finalul căruia jucătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă