23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCele mai apreciate sloturi la cazinouri online în prima parte a anului...

Cele mai apreciate sloturi la cazinouri online în prima parte a anului 2021

Am decis să începem cu Peaky Blinders, după ce l-am găsit în aproape orice top sloturi de pe internet. Este primul slot lansat de Pragmatic Play folosind drepturile cumpărate ale unui brand. Desigur, jocul este bazat pe tematica cu gangsteri din serialul care a debutat în 2013 și care, a scos până în prezent 7 sezoane. Una dintre cele mai apreciate funcții este bonusul Ordinului Peaky Blinders, care presupune o reînvârtire după ce simbolurile cu valori mari și WILD-urile se transformă în același simbol. Slotul poate genera câștiguri de până la de 2022 de ori miza.

Tiki Wins este un alt joc extrem de atractiv care a ieșit în prim plan în ultima perioadă. Tematica este legată de faimoasă insulă din Oceanul Pacific, Hawaii, iar muzica a fost realizată folosind celebrul instrument muzicale ukula. Este un slot tradițional cu format 5×3, în care se poate câștig de 5000 de or miza la finele unui pariu. Jocul se remarcă prin cele 3 tipuri de speciale pe care le oferă, pe parcursul cărora se vor multiplica anumite simboluri de totemuri de bază, generând câștiguri pe multe dintre cele 30 de linii de pariu.

Jocul Day and Night este unul aparte, care face referire la disputa dintre zi și noapte, dintre soare și lună, conturată după ideile din mitologia greacă. Slotul are 6 role, 4 rânduri și 20 de linii de plată. RTP-ul este de 96.38%, însă cel mai mare avantaj al acestui joc este grafica deosebită care însoțește această bătălie spectaculoasă. Wild-urile superioare într-una dintre cele două părți ale rolelor poate să strice echilibrul inițial și să transfere o rolă din stânga spre dreapta sau viceversa. Speciala este declanșată în momentul în care una dintre cele două tabere pune stăpânire pe toate cele 6 role.

Slotul Diamond Vortex pur și simplu nu avea cum să lipsească din acest clasament. Este unul dintre jocurile vedetă de pe https://slotv.ro. Jocul nu are role și dispune de un format cu totul diferit, având o grilă hexagonală. Rotirile par să fie desprinse din clasicul joc de Tetris, în timp ce după fiecare câștig are loc un fel de reașezare a simbolurilor și una sau mai multe reînvârtiri gratuite, similar cu ceea ce se întâmplă în clasicele jocuri de genul Zuma. Configurația acestui slot de la Play’n Go permite apariția unei cascade de câștiguri, cea mai mare plată posibilă la finalul unei rotiri fiind de x5000 față de miza investită.

La Fiesta este un slot cu specific spaniol care poate genera câștiguri de până la de 14.778 miza. Există 4 tipuri de speciale care între care jucătorul poate alege atunci când declanșează bonusul: Falleras, La Tomatina, Pamplona și San Joan, fiecare cu specificul său. Slotul este plin de funcții speciale, WILD-uri care rămân blocate pe ecran pe tot parcursul rundelor bonus și multe alte surprize. Producția celor de la Relax Gaming este o combinație reușită între sloturile clasice și funcțiile moderne, care merită încercată de către jucătorii care apreciază sloturile ieșite din comun.

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...
Ultima oră
Pe aceeași temă