Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cel mai mare sandwich din România, de 101 metri, realizat în centrul Timişoarei

Un sandwich uriaş, lung de 101 metri, a fost realizat, vineri, în Piaţa Unirii din Timişoara, iar apoi bucăţi din el au fost oferite trecătorilor, cu scopul marcării a 101 ani de existenţă a cantinei sociale din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2018 - 12:59

Sandwich-ul uriaş, cel mai mare din România, a fost realizat, vineri, în cadrul unei acţiuni organizată de Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara. Instituţia a dorit să marcheze în acest mod 101 ani de la înfiinţarea cantinei sociale din oraş.

În total, în jur de 180 de pâini, 200 de tuburi de sosuri, salate şi zeci de kilograme de mezeluri şi brânzeturi au fost folosite pentru realizarea sandwich-ului. Acesta a fost preparat chiar în Piaţa Unirii de către zeci de persoane participante la eveniment, printre care angajaţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi ai primăriei, pompieri şi voluntari.

După prepararea sandwich-ului caritabil, lung de 101 metri, bucăţi din el au fost oferite trecătorilor care au avut drum prin centrul Timişoarei.

“Ne-am gândit să marcăm 101 ani de la înfiinţarea cantinei sociale cu un sandwich uriaş. (...) Cantina socială are 101 ani, iar din acest motiv ne-am gândit să marcăm acest eveniment alături de toţi actorii sociali ai oraşului. Marcăm acest eveniment cu 101 metri de sandwich şi cu multă, multă căldură în suflete”, a declarat, vineri, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, Rodica Cojan.

În acest moment, aproape 1.000 de persoane nevoiaşe primesc o masă caldă zilnic în cadrul cantinei sociale a Timişoarei. Beneficiari ai cantinei sociale sunt persoane care au un venit sub 142 de lei.

 

Comentarii

loading...