18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe porți la birou? Top 6 articole vestimentare pe care te poți...

Ce porți la birou? Top 6 articole vestimentare pe care te poți baza

Fiindcă la locul de muncă nu poți folosi aceleași haine ca acasă, ai nevoie de articole vestimentare decente, care să-ți ofere un look impecabil.

 

Este recomandat ca ținutele office pe care le porți să îmbine comoditatea cu eleganța, astfel încât să se potrivească pentru un mediu de lucru profesional. Vrei să afli care sunt obiectele vestimentare pe care merită să le incluzi în garderobă pentru ținute impecabile de birou? Ia în calcul sugestiile noastre!

 

 

Rochie midi

Unul dintre cele mai apreciate articole vestimentare pentru birou este rochia midi, fie că vorbim despre ținute pentru primăvară-vară sau toamnă-iarnă. Rochia midi este extrem de versatilă și se poate purta atât cu balerini și pantofi cu toc, cât și cu botine și cizme peste genunchi, în care vei arăta fabulos. Cumpără o rochie office și integreaz-o în ținute moderne dar potrivite pentru locul de muncă.

 

În ceea ce privește gama de culori, găsești rochii midi pentru toate gusturile! Totuși, este indicat să porți modele în nuanțe închise, mai ales dacă mediul în care activezi este sobru și impune un cod vestimentar riguros. Ai grijă și la accesorizare! De cele mai multe ori, bijuteriile în exces încarcă ținuta și o fac nepotrivită pentru locul de muncă.

Pantaloni office

În timpul verii dar și în celelalte anotimpuri, poți renunța la clasicele perechi de jeanși, pe care le poți înlocui cu perechi confortabile de pantaloni office în nuanțe închise sau deschise. Îndreaptă-ți atenția către pantalonii cu o croială lejeră și talie înaltă, care avantajează pe oricine.

 

În funcție de stilul vestimentar care te reprezintă, poți asorta pantalonii office cu un tricou simplu din bumbac, cu o bluză elegantă sau cu o cămașă, pentru o imagine fără cusur.

Cămașă albă

Din gama de îmbrăcăminte esențială pentru birou n-ar trebui să lipsească o cămașă albă. Acest articol extrem de versatil poate fi purtat în numeroase combinații, cu care nu vei da greș la locul de muncă. Iată câteva dintre ele:

●     Cămașa albă merge de minune cu o pereche de jeanși în aceeași nuanță

●     O ținută office poate fi compusă dintr-o pereche de pantaloni office evazați și o cămașă albă impecabilă, de inspirație masculină

●     Combină cămașa albă cu o pereche de pantaloni negri skinny

●     Dacă ești o fană a fustelor, trebuie să știi că un model conic arată excelent alături de o cămașă office

 

Nu omite nici alegerea accesoriilor potrivite atunci când te îmbraci cu o cămașă albă – de pildă, o geantă office, o eșarfă din mătase și bijuteriile discrete reprezintă elemente esențiale pentru întregirea unei ținute.

Fustă plisată

Vrei să renunți la pantaloni măcar o zi pe săptămână, atunci când mergi la birou? Înlocuiește acest articol vestimentar cu o fustă plisată la fel de comodă, care îți garantează instant o ținută feminină. Fiindcă fusta midi plisată nu se demodează niciodată, poate fi integrată în numeroase combinații, indiferent de siluetă.

 

O ținută fresh pentru birou se compune cu ajutorul fustei midi colorate și a unei cămăși simple. Aceste două piese se potrivesc perfect, oricare ar fi anotimpul. Dacă dorești, renunță la nuanțele clasice și da frâu liber imaginației! Fusta plisată se poartă și cu tricou și sacou, pentru un outfit inspirat.

Încălțăminte comodă

Chiar dacă la birou poți să porți și pantofi cu toc, dacă faci parte din categoria femeilor cărora nu le plac sau nu pot merge cu ei, ai în vedere încălțămintea comodă. Balerinii, sandalele cu talpă joasă, adidașii, mocasinii sau espadrilele reprezintă variante ideale, pe care le poți purta în multe combinații.

 

Alege pantofi comozi, confecționați din materiale de calitate, în care să nu transpiri în orele de muncă.

Sacou

O femeie care vrea să arate bine la birou trebuie să aibă în dressing și câteva sacouri cool, în nuanțe versatile de alb, negru, maro, gri sau bleumarin. Nu știi ce să porți pe sub sacou? Bluza uni cu mâneci trei sferturi, tricoul sau cămașa sunt doar câteva dintre opțiuni. În ceea ce privește pantofii, pentru un look profi, alege încălțări elegante, care să prevină durerile de picioare.

 

Ținutele office nu sunt greu de obținut, atâta timp cât alegi piesele vestimentare corecte. Inspiră-te din ideile de mai sus și creează outfituri perfecte pentru locul de muncă!

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă