6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleCare sunt pericolele la care iti expui telefonul fara o husa

Care sunt pericolele la care iti expui telefonul fara o husa

Husa nu a fost niciodata un moft. Ajunge sa reprezinte un moft in momentul in care stam prea mult pe ganduri si analizam achizitia de huse telefoane mult prea indelungat. Niciodata nu trebuie sa pui foarte mult accent pe design, ci pe caracteristicile acesteia in asociere cu protectia pe care trebuie sa ti-o ofere.

Stiai ca exista cel putin zece tipuri de pericole la care te expui pe tine si pe telefonul tau? In acest articol vom mentiona cateva dintre aceste aspecte si motivele pentru care ar trebui cat mai curand cu putinta sa-ti achizitionezi o husa Huawei P20 Lite, in cazul in care nu ai una deja sau in cazul in care ti-ai dat seama ca cea pe care o ai nu ofera telefonului tau protectia de care are nevoie.

 Care sunt pericolele la care te expui fara o husa de protectie

 Huawei P20 lite este un telefon extrem de aspectuos si performant. Caracteristicile acestuia te vor face instant sa doresti sa-l adaugi in cosul de cumparaturi. Este un telefon cu un unghi de vizualizare foarte bun, cu un ecran destul de mare si cu o rezolutie foarte ridicata, ceea ce permite o experienta de joc si vizualizare inedita. Prin intermediul acestui telefon, poti face absolut tot ce ti-ai imaginat in materie de dispozitive moderne si avansate, de la jocuri si social media pana la fotografii impresionante. Cu toate astea, Huawei P20 Lite vine cu un minus pe care multi nu-l vor descoperi la prima vedere, si anume carcasa imbinata cu sticla si metal, atat la nivelul LCD-ului cat si la nivelul carcasei de pe spate. Pe langa design-ul fin si elegant, subtire si stilat, pe care Huawei P20 Lite il are, din punct de vedere al sigurantei si datorita acestei caracteristici estetice, smartphone-ul nu este unul tocmai rezistent. Carcasa este foarte alunecoasa iar ecranul si spatele sunt usor de fisurat/spart, ceea ce nu te avantajeaza din punct de vedere al sigurantei, mai ales daca ai achizitionat telefonul recent. De aceea, este foarte important sa te orientezi catre huse telefoane huawei care sa-ti fereasca telefonul de factorii de mediu si nu numai.

O husa de telefon adecvata te poate ajuta sa previi costurile foarte ridicate asociate cu reparatiile acestuia in caz de defectiuni. Husa te va proteja inca de la bun inceput, inca din primele momente ale achizitiei. De aceea, in cazul in care ti-ai achizitionat un astfel de telefon, trebuie inca din prima clipa sa te asiguri ca este protejat de o husa de buna calitate, husa care, din pacate, nu vine la pachet cu telefonul si cu celelalte accesorii.

 

Un alt pericol la care il expui fara o husa e defectarea completa a ecranului in cazul unui soc sau in cazul in care il scapi din mana. Asta inseamna automat si mai multe costuri. Iar aceste stricaciuni se pot intampla chiar si in prezenta unei folii adecvate de telefon, astfel ca husa de telefon ramane indispensabila.

Asadar, daca esti posesorul unui Huawei P20 Lite, asigura-te ca ai husa potrivita de protectie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă