11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleCanapelele si-au pierdut din stralucire? E timpul pentru o curatare profesionala...

Canapelele si-au pierdut din stralucire? E timpul pentru o curatare profesionala in profunzime!

Daca detineti cel putin o canapea in locuinta dumneavoastra cu siguranta ati observat ca  reprezinta o piesa de mobilier esentiala, care se incadreaza atat de bine in orice spatiu de locuit, nu ocupa mult spatiu si este perfecta pentru a va relaxa dupa o zi obositoare de munca. Este ideala pentru oricine are o suprafata mica de locuit si datorita faptului ca sunt intens folosite  este de la sine inteles ca trebuie ingrijita foarte bine.

Chiar daca va aspirati si curatati covorul saptamanal sau chiar mai des, asta nu inseamna ca locuinta dvs. este atat de curata pe cat ar putea fi. Un serviciu profesionist de curatare canapele si fotolii poate curata in adancime in fibre, eliminand petele, microbii si alergenii si ajutand materialele textile si tesaturile sa para ca noi.

Nu este necesar sa curatati materialele in profunzime tot timpul, insa angajarea unui firme de curatenie precum ClassCleaning de cateva ori pe an va ofera siguranta ca locuinta sau spatiul comercial este curat, sanatos si atractiv.

Aspirarea firimiturilor, a murdariei si a parului de animale va pastreaza fotoliile si canapeaua curate la suprafata. Dar ce se intampla cu praful, matreata si alti alergeni care sunt prinsi sub suprafata, adanc in fibre?

Presiunea repetata a picioarelor pe covor si corpului pe mobilierul tapitat poate impinge mizeria si particulele in jos in fibre si poate elibera un nor de alergeni cu fiecare miscare pe care o faceti. In special, daca aveti un animal de companie sau daca cineva din casa dvs. este foarte sensibil la praf, polen, papadie sau spori de mucegai, intretinerea profesionala a canapelelor si covoarelor este obligatorie.

O firma de curatare canapele Bucuresti poate elimina bacteriile, alergenii si germenii, facand din spatiul dvs. un mediu mai sanatos pentru toata lumea. Daca doriti sa aveti garantia ca noua dvs. piesa de mobilier tapitata rezista cat mai mult posibil, este nevoie sa includeti curatarea regulata a tesaturilor in rutina de intretinere.

Profesionistii in curatenie dispun de instrumente si de cunostintele necesare pentru a elimina petele si a reduce semnele de uzura rapid si simplu, fara a spala excesiv sau a inrautati problemele. Acestia pot atinge fiecare centimetru patrat al suprafetei intr-o singura curatare, in timp ce este dificil sa fiti la fel de minutios pe cont propriu.

In plus, pot aplica formule de blocare a petelor si de protejare a fibrelor pentru a va ajuta canapeaua, fotoliul sau tapiteria sa se ridice la rigorile utilizarii zilnice. O curatare ocazionala a unui expert de la ClassCleaning poate adauga ani buni la durata de viata a mobilierului dintr-o casa. In functie de spatiul pe care il detineti si de activitatea rezidentilor sai, puteti sa luati in considerare programarea serviciilor profesionale la cateva luni.

De asemenea, puteti apela la un serviciu de curatare canapele la domiciliu pentru indepartarea petelor sau a umezelii, dupa o inundatie sau o alta urgenta care implica apa sau alte lichide, ori pentru a scapa de un miros neplacut in tapiterie sau covor. Un spatiu curat este un spatiu sanatos si confortabil, iar familia si prietenii, clientii sau cunostintele va vor fi recunoscatoare.

Deci, ce puteti face pentru a va pastra canapeaua curata? Iata cateva sfaturi de bun simt pentru a le pastra suprafata in cea mai buna stare si de a le curata odata ce s-au murdarit. In primul rand, trebuie sa stiti câteva detalii despre canapea, de exemplu daca are garantie si daca da, sa cititi cu atentie etichetele. Unele garantii devin nule daca puneti orice solutie de spalare puternica pe canapea si acest lucru e bine de tinut minte pentru a evita eventualele probleme. De asemenea, este foarte important sa stiti din ce material sau tip de tesatura este facuta canapeaua dvs. si ce spune producatorul despre curatarea ei. Urmati cu atentie indicatiile respective.

Prevenirea este cel mai bun mod de a va asigura ca obiectele de mobilier din casa dumneavoastra raman curate. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa va ganditi de doua ori cand puneti farfuria cu mancare pe canapea sau beti un pahar de vin rosu asezat relaxat. In cazul in care aveti si copii sau animale de companie, stabiliti cateva reguli si asigurati-va ca le urmeaza.

Probabil ca nu puteti preveni orice accident casnic dar mentinerea canapelei dvs. cat mai curata este mai buna decat spalarea disperata a unei pete care pare sa nu mai dispara. Daca aveti o zona murdara pe material, ar trebui sa o stergeti usor cu o carpa uscata, iar apoi folositi un sapun alcalin cu putina apa si o pata superficiala ar trebui sa iasa cu putin efort.

Mai intai, se aspira cu atentie canapeaua si pernele deoarece acest lucru va elimina murdaria libera si resturile. Dupa aceea, ar trebui sa se spele suprafata in cauza cu un sampon pentru curatare canapele care este creat special pentru tipul de tesatura pe care o aveti.

Daca nu aveti succes de prima data sau aveti o canapea care are nevoie de ajutor suplimentar, este recomandat sa apelati la o firma de curatat tapiteria.

Pe termen lung, nu trebuie decat sa va pastrati canapeaua curata pentru ca este o investitie pe care veti dori sa o mentineti cu un aspect atragator cat mai mult timp. Tapiteria sau covorul sunt mai mult decat niste piese de mobilier estetice si aduc mai multe beneficii decat doar sa va faca locuinta sa arate unica.

Serviciile de curatare canapele Bucuresti va pot mentine aerul curat si pot elimina praful si alergenii incastrati in material. Ori de cate ori aerul intra in casa din exterior, fie prin usa, fie prin fereastra, aduce milioane de microorganisme si bacterii care pot afecta sanatatea.

Firma de curatare a canapelelor ClassCleaning ofera o serie de servicii de calitate in ceea ce priveste tehnicile de ingrijire a mobilierului la domiciliu prin utilizarea aparaturii de ultima generatie impreuna cu o echipa cu experienta, specialisti in curatenie. Din acest motiv, majoritatea persoanelor prefera sa angajeze profesionisti pentru o curatare in profunzime a canapelei.

Curatarea incaperilor si a canapelelor nu numai ca va ajuta sa mentineti mobila ca noua, dar o astfel de operatiune facuta in timp util va pastra aerul proaspat si curat. Intretinerea si restaurarea suprafetelor este esentiala, deoarece va creste durata de viata a mobilierului scump.

Nu este suficient sa curatati canapelele periodic pe cont propriu, deoarece echipamentele profesionale pot prelungi durata de viata a tesaturilor, si in plus contribuie la un mediu mai sanatos pentru casa.

Specialistii in curatare canapele Bucuresti folosesc substante si  metode speciale de curatare și bazandu-se pe expertiza lor, pot alege metoda cea mai potrivita pentru curatare in functie de tipul, vechimea si starea tapiteriei.

Curatenia prestata in mod corespunzator si serviciile de calitate oferite de ClassCleaning asigura companiei faptul ca inclusiv cei mai pretentiosi clienti vor recomanda serviciile sale membrilor familiei si prietenilor lor pentru a solicita spalarea tesaturilor, mobilierului si a celor mai fine tapiterii.

Curatarea canapelelor de catre profesionisti va asigura ca piesele de mobilier sunt lasate intr-o stare excelenta si cu un miros proaspat. Exista cateva lucruri pe care le puteti face atunci cand contractati serviciile unei firme de profil, iar prima sarcina este sa verificati daca ati eliminat toate elementele fragile din drum.

Echipa de specialisti va inspecta canapeaua si vor verifica eventualele pete. In acest timp acestia vor stabili tipul de tesatura, astfel incat sa poata utiliza metodele de curatare recomandate. Veti fi informat despre toate petele de pe materiale si daca pot fi indepartate complet sau nu.

Acest lucru se face inainte de inceperea lucrarii, astfel incat sa stiti exact la ce sa va asteptati dupa curatare. Dupa aceasta, restul operatiunii de curatare a canapelelor si tapiteriei va continua urmand pasii obisnuiti iar procedura dureaza aproximativ cateva ore.

Cu toate acestea, durata depinde de cat de mare este canapeaua si de cantitatea de pete de pe ea. Curatatorii isi vor lua timpul necesar pentru a se asigura ca toata murdaria este indepartata de pe suprafata tesaturilor. De asemenea, se vor asigura ca toate zonele sunt curate.

Timpul necesar pentru uscare dupa curatarea canapelei este unul destul de scurt. Aceasta se datoreaza faptului ca profesionistii in domeniu folosesc cantitati foarte mici de apa si echipamente speciale de injectie-extractie.

Nu trebuie decat sa deschideti ferestrele si usile pentru a va asigura ca exista suficienta circulatie a aerului. Dupa cateva ore, canapeaua va fi uscata si impecabil de curata. Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la o curatare profesionala a canapelelor sau a mochetelor puteti accesa site-ul ClassCleaning si contacta echipa de specialisti. 

Veti gasi cu siguranta pe cineva care sa va explice de ce aveti nevoie si la ce rezultate va puteți astepta de la o astfel de lucrare facuta de experti. Costurile sunt extrem de accesibile pentru oricine, depinzand de amploarea operatiunii de curatare canapele la domiciliu, numarul pieselor de mobilier care necesita intretinere si alti factori de acest fel.

Pentru servicii de curatare canapele Bucuresti profesionale, putet apela cu incredere la firma de curatenie ClassCleaning!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă