11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleAll inclusive sau ultra all inclusive pentru un sejur în Turcia?

All inclusive sau ultra all inclusive pentru un sejur în Turcia?

Motivele pentru care tărâmul turcesc face parte din destinațiile preferate ale românilor sunt variate, iar posibilitatea de a alege între o multitudine de oferte all inclusive și ultra all inclusive se încadrază cu siguranță în rândul acestora.

În întâmpinarea celor care doresc siguranța că sejurul în Turcia se va ridica la standardele lor vine Ocazii  Turistice, o agenție care a înțeles ce urmăresc românii vizavi de o vacanță aici. Cei interesați regăsesc online ofertele sale, iar mai jos avantajele celor două tipuri de cazare – all inclusive și ultra all inclusive, puse în balanță.

Diferența dintre cazarea cu servicii all inclusive și cele ultra all inclusive

În funcție de bugetul pe care fiecare este dispus să îl aloce unui sejur în Turcia, opțiunile care vizează servicii all inclusive și utra all inclusive variază.

Există oferte care vizează hoteluri cu servicii de la 3 la 5 stele, care pun la dispoziția turiștilor cazare cu masa tip all inclusive. Ce înseamnă un sejur Turcia all inclusive? În lista de beneficii oferite la cazare, pe lână cele 3 mese principale ale zilei, există și alte avantaje. Spre exemplu, între orele 15 și 18, turiștii primesc diverse snack-uri. De asemenea, pentru zona de plajă, șezlongurile sunt incluse.

Aleg acest tip de cazare cei care plănuiesc să se relaxeze savurând băuturile autohtone care se servesc, halba la draft fiind o opțiune în acest sens. În principiu sucurile disponibile se servesc de la dozator. Pentru băutorii de cafea, varianta espresso nu face parte din pachet. Cei care doresc să servească masa în restaurantele à la carte din cadrul staţiunii, în stil italian, asiatic etc., acestea vor fi contra cost.

Condițiile de care beneficiază cei care optează pentru ultra all inclusive, respectiv pentru varianta lux, se deosebesc prin câteva diferențe de servicii. Ne referim aici la unitățile de 5 stele. În cazul acestora, șezlongurile sunt incluse în preț, iar un motiv pentru care sunt preferate de români este gama mult mai variată din punct de vedere culinar pe care o pun la dispoziție restaurantele.

În cazul serviciilor ultra all inclusive, turiștii pot servi atât băuturi autohtone, cât și de import. Deci oricine se poate delecta în compania unui pahar de whisky dacă asta este ceea ce preferă. Se pot comanda băuturi îmbuteliate, precum și bere la sticlă. Sunt unități care oferă posibilitatea de a servi șampanie la micul dejun.

Un alt plus pentru care sunt preferate serviciile este posibilitatea de a servi un late dinner. De altfel, cele mai multe dintre hotelurile care ofera serviciile de lux includ cel puțin o masă à-la-carte.

Această categorie de hoteluri se împart în trei: serviciile de 5 stele, de 5 stele de lux și 5 stele exclusive, fiecare în parte ieșind în evidență prin calități deosebite. Despre ce include fiecare tip pot afla mai multe cei interesați online sau consultând oferta turistică de interes care vizează un sejur Turcia convenabil.

 

 

 

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Ministrul belgian al Sănătății solicită UE să ia mai multe măsuri împotriva fumatului

UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sănătos axat pe prevenire, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă