29 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăLifestyleAlex Velea, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Antonia: „venim din relații nefericite”

Alex Velea, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Antonia: „venim din relații nefericite”

Începutul relației dintre Antonia și Alex Velea a fost unul anevoios! Cei doi au fost blamați că și-ar fi distrus căsătoriile pe care le aveau la acea vreme cu toate că, Velea susține că nu cunoașterea lor a fost motiv de divorț în fostele lor căsnicii. Artistul a dezvăluit că începutul relației cu mama celor doi copii pe care îi au, nu a fost deloc ușor:

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.”

Alex Velea a mai spus că a urmat ce i-a spus inima și că nu a aplecat niciodată urechea la vorbele urâte pe care le primesc amândoi, mai ales în mediul online.

„Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Gheboasă, trimis în judecată de procurorii DIICOT

Gheboasă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT. Gabriel Gavriș, pe numele său adevărat, a fost depistat în Capitală având asupra sa o...

Cătălin Drulă: „Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”

Un vot pentru PNL la alegerile din 9 iunie este de fapt un vot pentru PSD, a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, copreşedintele Alianţei Dreapta...

Vadim Rață va juca la Universitatea Cluj

Căpitanul naţionalei Republicii Moldova, Vadim Raţă, va juca și în sezonul viitor în Liga 1, după ce a ajuns la o înțelegere cu formația...
Ultima oră
Pe aceeași temă