10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 pasi pentru ambalarea obiectelor din sticla in folie cu bule

5 pasi pentru ambalarea obiectelor din sticla in folie cu bule

Dar unele lucruri au nevoie de mai multa atentie si ingrijire decat altele, iar obiectele din sticla se incadreaza cu siguranta in aceasta categorie. Sticla fragila si adesea valoroasa, ambalata necorespunzator poate duce la deteriorare permanenta sau crapare. Mai jos iti prezentam o lista de materiale de ambalare si pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a ambala si a proteja corect articolele fragile.

Selecteaza articolele necesare pentru ambalarea sticlei

Lucrurile se misca mai repede cand esti organizat, chiar si in cazul impachetarii articolelor din sticla. Iata materialele de ambalare care te vor ajuta sa impachetezi corect paharele, vazele si alte obiecte din sticla sau ceramica.

– Hartie pentru ambalat

– Role de folie cu bule sau pungi cu bule

Cutii din carton ondulat

– Banda adeziva pentru sigilare

– Marker

Impachetarea sticlei in hartie de ambalat

Folia cu bule este fantastica pentru protectie. Dar daca are contact direct cu articole din sticla, poate lasa urme de model circular care sunt greu de indepartat. Ambalarea sticlei in hartie de ambalare va evita aceasta problema, protejand bunurile tale de urme neplacute. Foloseste banda adeziva pentru a fixa hartia pe articolele din sticla.

Infasoara obiectele din sticla in folie cu bule

Aici intervine cel mai bun articol pentru impachetat. Infasoara sticlaria in folie cu bule pe care o poti achizitiona de pe https://www.foliecubule.ro/, strange capetele libere, pliaza-le peste articole si fixeaza-le cu banda adeziva. Rolele din folie cu bule reprezinta cea mai disponibila optiune, dar daca doresti sa ambalezi totul mai usor, poti folosi pungile cu bule pentru a accelera lucrurile.

In general, daca articolele tale sunt mari si grele, vei dori sa faci unul dintre urmatoarele doua lucruri: sa folosesti folie cu bule de dimensiuni mai mari sau pur si simplu sa infasori articolul in mai multe straturi. Trebuie sa fii foarte atent cand vine vorba de ambalarea sticlei, mai ales daca obiectele pe care le impachetezi sunt valoroase sau nu pot fi inlocuite.

Foloseste separatoare si umple spatiile goale

Separatoarele din carton ondulat sunt o completare minunata a strategiei tale de impachetare. Datorita formei sale, cartonul ondulat va pastra piesele individuale separate, reducand in continuare sansele de a suferi daune in timpul tranzitului sau depozitarii.

Odata ce obiectele din sticla sunt infasurate si ambalate in cutie, va trebui sa te asiguri ca nu mai ramane spatiu care sa permita miscarea articolelor. Completeaza spatiile goale cu hartie de ambalare sau folie cu bule. Foloseste suficient produs pentru a mentine obiecte in loc, dar fara a pune presiune pe ele.

Sigileaza si eticheteaza corect cutia

Foloseste banda adeziva pentru carton pentru a sigila cutiile. Acopera cu banda adeziva toate laturile cutiei si sigileaza bine, pentru a te asigura ca umezeala si murdaria nu vor patrunde. Foloseste un marker pentru a eticheta cutiile fragile sau aplica banda adeziva cu mesajul fragil pe mai multe laturi ale cutiilor.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă