5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 motive bine întemeiate pentru a-ți achiziționa un fotoliu cu puf

5 motive bine întemeiate pentru a-ți achiziționa un fotoliu cu puf

Creat de o echipă de designeri italieni în anii ’60, fotoliul cu puf este o piesă de mobilier întâlnită astăzi în toată lumea! Cu toate că principalul motiv de achiziționare a unui fotoliu cu puf este confortul, există mai multe considerente de luat în calcul, printre care prețul, dar și faptul că, spre deosebire de scaunele obișnuite, este mult mai prietenos cu mediul. Iată 5 avantaje de care vei beneficia și tu la achiziționarea unui fotoliu cu puf:

 

1. Poți spune “La revedere” durerilor de spate – Dacă te numeri printre persoanele care au probleme cu spatele sau au parte frecvent de dureri musculare, alege un fotoliu cu puf. Scaunele convenționale pot fi de multe ori neconfortabile, chiar și cele de dimensiuni mari. Un fotoliu cu puf modern este confecționat cu materiale de calitate, care se conformează formei trupului tău, oferindu-ți în același timp o postură corectă. În plus, este demonstrat faptul că aceste piese de mobilier sunt excelente pentru cei care întâmpină probleme cu tensiunea resimțită la nivelul umerilor și gâtului. De asemenea, sunt excelente pentru cei care petrec multe ore în fața ecranelor, iar varietatea de forme și modele te va convinge pe loc!

 

2. Este o piesă de mobilier “prietenoasă”cu mediul – Dacă nu vrei să contribui la tăierea pădurilor și doreșți să descoperi un stil de viață ECO, achiziționează-ți un fotoliu cu puf. La fabricarea acestora nu este folosit lemnul, ceea ce duce la salvarea multor copaci.

 

3. Sunt foarte versatile – Multe persoane nu știu că poți folosi un fotoliu de puf atât pentru a te relaxa lângă piscină, cât și pentru a pluti pe suprafața apei. Nu doar atât, ci, de fapt, plutesc chiar mai bine decât saltelele tradiționale. În plus, se usucă foarte rapid.

Există foarte multe modele și mărimi de fotolii cu puf. Astfel, le poți depozita în locuri care nu permit în mod normal stocarea pieselor de mobilier, cum ar fi garajul sau debaraua, de unde le poți scoate atunci când ai extra-invitați.

Nu în ultimul rând, sunt excelente și pentru animalele de companie. De regulă, husele se pot scoate cu ușurință pentru a fi spălate la mașină.

 

4. Este elegant și distractiv – Copiii și adolescenții adoră fotoliile cu puf! Pentru a readuce la viață camera celui mic, poți începe prin a vopsi unul din pereți într-o culoare jucăușă, adăugând draperii la fel de colorate și așezând sub ele câteva fotolii de puf! În scurt timp, micuțul tău va deveni cel mai popular din școală!

 

5. Este foarte rezistent – Unul din cele mai avantajoase atuuri ale unui fotoliu cu puf este durabilitatea! În plus, dacă alegi unul sau mai multe modele pentru camera celor mici, nu trebuie să îți faci griji că se pot zgâria sau strica! Copiii le pot muta oriunde doresc, pot sări pe ele sau le pot arunca, fără a exista riscul ca acestea să se strice. În plus, sunt și foarte sigure. De multe ori, în casele cu mobilier solid, cel mic se poate împiedica și accidenta, lucru ce nu se va întâmpla în cazul tamponă rii cu un fotoliu cu puf.

 

Iată deci doar 5 din motivele pentru care merită să îți achiziționezi un fotoliu cu puf! Pentru mai multe modele, intră pe https://favi.ro/produse/categorie/saci-de-sezut și descoperă o gamă  deosebită de fotolii cu puf și suporturi pentru picioare. Este rândul tău să ai parte de confort!

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă